The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ – Λειψία

BorussiaMonchengladbach-Leipzig-19.02

Τουρνουά: Μπουντεσλίγκα

Χώρος: «BorussiaPark», Mönchengladbach

Ημερομηνία αγώνα: 19/02/2017 16:30 ώρα Ελλάδας

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ την επόμενη Κυριακή στο πλαίσιο του 21ου γύρου της Μπουντεσλίγκας Γερμανίας εντός έδρας της θα φιλοξενεί την αίσθηση της σεζόν την ομάδα ΡΜ Λειψία. Οι εταιρείες στοιχημάτων σ’ αυτή τη συνάντηση έχουν θέσει τη γραμμή, όπου οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι φαβορί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα “πουλάρια” είχαν ένα δύσκολο παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη στο πλαίσιο του Europa League, και η Λειψία φαίνεται πραγματικά καλή στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο αγώνας για την Ευρώπη

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, έχοντας χάσει από την Φιορεντίνα εντός έδρας της την περασμένη Πέμπτη, έχει υπογράψει την απόφαση υποβιβασμού από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα «πουλάρια» θα είναι σε θέση να κερδίσουν τις «βιολέτες» με σκορ 2:1 ή περισσότερο, επειδή η Μπορούσια φαίνεται εκτός έδρας πολύ ασθενέστερη από ό, τι σε εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η Φιορεντίνα είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Δηλαδή τώρα όλες τις προσπάθειες θα πρέπει να κατευθύνει στην Μπουντεσλίγκα και να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι τους “ταύρους”.

Η ύφεση της Λειψίας

Και στη Λειψία έχει σημειωθεί μια ύφεση στο παιχνίδι, που οδήγησε σε δύο συνεχόμενες ήττες στην Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα από την Ανατολική Γερμανία έχει χάσει πρώτα από την Μπορούσια (Δ) εκτός έδρας, και στη συνέχεια έχασε από το Αμβούργο, αλλά σο παιχνίδι εντός έδρας. Στην κατάταξη της γερμανικής ελίτ η Λειψία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, και έχει χάντικαπ επτά μονάδων στην Άιντραχτ, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση στον πίνακα.

Πρόβλεψη

Παρ’ όλα τα προβλήματα των «πουλαριών» η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού και εντός έδρας της παίζει πολύ καλά. Τα «πουλάρια» θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από τα προβλήματα της Λειψίας και να πάρουν βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ δε θα χάσει με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *