The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορντό εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Bordeaux-PSG-10.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Νέο Στάδιο του Μπορντό

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας, η Μπορντό εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ΠΣΖ, η ομάδα που αγωνίζεται για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League θα συναντηθεί με την τρέχουσα πρωταθλήτρια και υποψήφια για τον τίτλο αυτής της σεζόν. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται τώρα σε καλή κατάσταση, οπότε το επερχόμενο ματς θα είναι σίγουρα συναρπαστικό.

Επιτυχή αποτελέσματα

Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες η Μπορντό σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η μοναδική ισοπαλία συνέβη στην αναμέτρηση με τη Ρεν, ενώ οι νίκες συνέβησαν στα ματς με την Καέν, Ντιζόν και Νανσί. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας η Μπορντό μετά από 24 γύρους βρίσκεται στην έκτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 36 πόντους, μόλις μία μονάδα πίσω από τη Λυών, η οποία βρίσκεται στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Δεύτερη στον πίνακα

Ενώ η ΠΣΖ μετά από 24 γύρους στην Λιγκ 1 βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη τη Μονακό. Εκτός έδρας η ΠΣΖ στο γαλλικό πρωτάθλημα έπαιξε 12 παιχνίδια, όπου σημείωσε οκτώ νίκες και τέσσερις ήττες. Στους πέντε τελευταίους αγώνες η ΠΣΖ έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Οι νίκες συνέβησαν στο ματς με την Μπορντό στο Λιγκ Καπ, με τη Ρεν, Τζον και Λιλ, ισοπαλία συνέβη με τη Μονακό.

Πρόβλεψη

Η Μπορντό έχει αποκτήσει καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, και αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την πρόσφατη συντριπτική ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία συνέβη στο Λιγκ Καπ. Εντός έδρας της η Μπορντό χάνει λιγότερο συχνά και παίζει ενεργά, έτσι ώστε οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα δώσουν μάχη στους Παριζιάνους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορντό με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,49.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *