The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορντό εναντίον Λυών

Bordeaux-Lyon-03.03

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 3 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Νέο Στάδιο του Μπορντό

Μπορντό και Λυών την επόμενη Παρασκευή θα ανοίξουν το 28ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας. Είναι παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων, οι οποίες στην τρέχουσα σεζόν αγωνίζονται για να μπουν στη ζώνη του Europa League, η Λυών, σίγουρα δεν θα έλεγε όχι στον αγώνα για τη ζώνη του Champions League, αλλά είναι απίθανο οι “υφάντριες” να καταφέρουν στο υπόλοιπο της σεζόν να πάρουν πίσω το χάντικαπ των 13 πόντων στη Νις, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη του πίνακα Λιγκ 1.

Καλή φόρμα

Η Μπορντό παίζει δυνατά στη σεζόν, αυτή η ομάδα έχει 42 βαθμούς μετά από 27 γύρους. Ο αριθμός των σκοραρισμένων πόντων αντιστοιχεί στην πέμπτη θέση στο γκρουπ της γαλλικής ελίτ. Θα πρέπει να πούμε επίσης ότι εντός έδρας της η Μπορντό στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος έπαιξε 14 παιχνίδια, όπου σημείωσε έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, σε αυτά τα παιχνίδια είχε κερδίσει 22 πόντους.

Πολύ έντονο πρόγραμμα

Η Λυών βρίσκεται σε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα. Αυτή η ομάδα συνεχίζει να συμμετέχει στο Europa League, οπότε παίζει σε δύο μέτωπα, αλλά παίζει περισσότερο από επιτυχημένα. Σε τέσσερα τελευταία ματς οι “υφάντριες” σημείωσαν τέσσερις νίκες και σκόραραν 20 γκολ στην εστία των αντιπάλων, δηλαδή, κατά μέσο όρο 5 γκολ ανά αγώνα. Εκτός έδρας η Λυών έχει πέντε νίκες σε 12 παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Λυών απόκτησε εκπληκτική φόρμα, οι «υφάντριες» σκοράρουν τεράστιο αριθμό των στόχων και δεν εξετάζουν καθόλου την ταυτότητα του αντιπάλου. Η Μπορντό δεν είναι άσχημη σε εντός έδρας παιχνίδια, αλλά τα παιχνίδια εναντίον ισχυρών ομάδων είναι δύσκολοι για τους μελλοντικούς γηπεδούχους. Εντός έδρας της η Μπορντό έχασε από τη Μονακό 0:4, ΠΣΖ 0:3, με τη Νις καταγράφηκε ισοπαλία 0:0. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στη φιλοξενούμενη ομάδα φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,67.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *