The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μποέμιανς εναντίον Νταντάλκ

Bohemians-Dundalk-05.07

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Τετάρτη, 5 Ιουλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Dalymount Park, Δουβλίνο

Στο πλαίσιο του 21ου γύρου του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας η Μποέμιανς στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ντάνταλκ, μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος θα παίξει με την ομάδα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η δεύτερη στο τρέχον πρωτάθλημα. Παρά τον παράγοντα της έδρας, ο οποίος θα είναι στην πλευρά της Μποέμιανς, οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν την Ντάνταλκ φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού.

Καλή κατάσταση

Η Μποέμιανς σε πέντε τελευταία παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η ήττα συνέβη στο ματς με την Λιμερίκ, η ισοπαλία με την Ντροχέντα, ενώ οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Γκάλγουεϊ, Σεντ Πάτρικ Ατλέτικ και Σλίγκο Ρόβερς. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας η Μποέμιανς έπαιξε 10 παιχνίδια στην έδρα της, σημείωσε μόλις τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Εκτός έδρας Ντάνταλκ

Με τη σειρά της η Ντάνταλκ παίζει πολύ καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ιρλανδίας και έχει 6 νίκες σε 10 παιχνίδια, αλλά αυτές οι στατιστικές δεν δίνουν λόγο στις εταιρείες στοιχημάτων να βγάζουν την Ντάνταλκ ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Η Ντάνταλκ έχει 60% εκτός έδρας νίκες, ενώ η απόδοση 1,44 είναι περίπου 70% της πιθανότητας νίκης. Έτσι, το ποντάρισμα στην φιλοξενούμενη ομάδα στην επερχόμενη συνάντηση φαίνεται όχι πολύ καλή απόφαση, μπορείτε να δοκιμάσετε σε αυτή την κατάσταση την επιλογή με την γηπεδούχο.

Πρόβλεψη

Η Μποέμιανς σημείωσε μια καλή κίνηση, αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις στατιστικές της εντός έδρας εις βάρους της επικείμενης συνάντησης με την Ντάνταλκ, η οποία παίζει αρκετά καλά εκτός έδρας, αλλά έχει τέσσερις ήττες σε 10 παιχνίδια. Μην υποτιμάτε την εντός έδρας Μποέμιανς, η οποία σίγουρα θα δώσει μάχη στην δεύτερη ομάδα της κατάταξης, οπότε η πρόβλεψή  μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μποέμιανς με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *