The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπενφίκα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Benfica-ManchesterUnited-18.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ντα Λουζ, Λισαβόνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να επισκεφθεί στην Πορτογαλία την Μπενφίκα στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι παρά τον παράγοντα της έδρας, ο οποίος θα είναι στην πλευρά των «αετών», οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σαφώς καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές με αυτή τη γραμμή πονταρίσματος μπορούμε να συμφωνήσουμε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αρχή της σεζόν δείχνει καλό ποδόσφαιρο, είναι  στον ηγετικό όμιλο της Premier League, ενώ η Μπενφίκα άγνωστο τι κάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας χάσει δύο αγώνες από τους δύο στο τουρνουά.

Μόνο τρίτοι

Το γεγονός ότι η Μπενφίκα έχει αγωνιστικά πρόβλημα αποδεικνύεται επίσης από την κατάστασή της στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Οι «αετοί» βρίσκονται μόνο στην τρίτη θέση, η Μπενφίκα χάνει από την Πόρτο πέντε βαθμούς, από τη Σπόρτινγκ τρεις. Στον όμιλο A του Τσάμπιονς Λιγκ οι Λισσαβώνοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση. Για να υπολογίζουν τη δεύτερη θέση, είναι απαραίτητο να κερδίσουν τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ισοπαλία με τη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έπαιξε με την Λίβερπουλ στην Premier League στο Anfield. Ο Μουρίνιο δεν είχε αντίρρηση να παίξει με τους “κόκκινους” ισοπαλία, ο αγώνας έληξε 0-0. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «διάβολοι» στην έδρα τους κέρδισαν τη Βασιλεία 3:0, εκτός έδρας έχουν νικήσει τη ΤΣΣΚ Μόσχας 4:1. Δύο νίκες επί της Μπενφίκα μπορούν να παρέχουν στους Άγγλους την πρώτη θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, που ακριβώς και θέλει αυτή η ομάδα.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στην Πορτογαλία για να κερδίσει, με δεδομένη την αδύναμη φόρμα των «αετών» είναι περισσότερο από πιθανό ότι ο Sir Alex θα είναι σε θέση να φέρει τους τρεις βαθμούς από το νότο της Ευρώπης στον κουμπαρά του και μια σαρωτική νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *