The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπενεβέντο εναντίον Μίλαν

Benevento-Milan-03.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Ciro Vigorito

Την προσεχή Κυριακή η Μπενεβέντο θα φιλοξενεί τη Μίλαν στον αγώνα του 15ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Σε αυτό το ζευγάρι οι ποδοσφαιριστές από την πρωτεύουσα της παγκόσμιας μόδας είναι σαφή φαβορί. Με τη γραμμή που έχει σχεδιαστεί πρέπει να συμφωνήσουμε για δύο λόγους. Πρώτον, η Μίλαν θα παίξει για πρώτη φορά με το νέο προπονητή, που έγινε ο Γκατούζο, δεύτερον, η Μπενεβέντο είναι η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, η ομάδα αυτή είναι μοναδική που ακόμα δεν έχει μαζέψει βαθμούς στον κουμπαρά της.

Γιατί πρέπει να υπάρχουν τέτοιες ομάδες;

Η Σέριε A’ Ιταλίας πριν από πολύ καιρό έπρεπε να είχε μειωθεί σε τουλάχιστον 18 ομάδες και η τρέχουσα σεζόν το επιβεβαιώνει όπως καμία άλλη. Και οι τρεις ομάδες που έχουν έρθει από τη Σέριε Β’ με κανένα τρόπο δεν ενίσχυσαν το πρωτάθλημα, η Μπενεβέντο έχει μηδέν βαθμούς μετά από 14 γύρους, αυτό δεν υπάρχει σε κανένα άλλο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ενώ η Βερόνα και ΣΠΑΛ κάθισαν στη ζώνη του υποβιβασμού και, προφανώς, θα αγωνιστούν για την επιβίωση με την Κροτόνε, η οποία ανέβηκε στην ελίτ την περασμένη σεζόν.

Επίσης στην κρίση

Η Μίλαν είναι στην κρίση, αυτή η ομάδα παίζει αδύναμα με τις ίδιες προς αυτήν ομάδες, αλλά με τις μεσαίες και αουτσάιντερ οι «διάβολοι» σπάνια χάνουν βαθμούς, όσο εντός, τόσο και εκτός έδρας. Μετά από 14 γύρους οι «κόκκινο-μαύροι» κέρδισαν 20 βαθμούς και είναι στην έβδομη θέση στην Σέριε Α’ Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Ο Γκατούζο θα προσπαθήσει να ξεκινήσει την καριέρα του ως προπονητής στη Μίλαν με τη  νίκη επί της Μπενεβέντο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι δύσκολο να συγκριθούν στην τάξη, οπότε η νίκη των γηπεδούχων στο επερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ πιθανή. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι κανείς δεν έχει ακυρώσει τον στόχο της πρόκρισης στο τοπ-4 για τη Μίλαν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μίλαν με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *