The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαστιά εναντίον Νις

Bastia-Nice-20.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Armand Cesari

Στο πλαίσιο του 21ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Μπαστιά εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Νις, τον ηγέτη του ελίτ γαλλικό πρωταθλήματος. Οι Κορσικανοί θα είναι γηπεδούχοι, αλλά, παρ’ όλα αυτά, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι σ’ αυτή τη συνάντηση η Νις είναι φαβορί. Με τη θέση αυτή μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Μπαστιά είναι ομάδα σε μεγάλο βαθμό εντός έδρας παιχνιδιού, άλλωστε, το κίνητρο των Κορσικανών βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, που οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η ομάδα είναι σχεδόν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Μαχητής

Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μπαστιά κέρδισε δύο φορές τη Μετς και Ρεν, αλλά έχασε από την Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Παρί Σεν Ζερμέν και Νανσί. Η ήττα από τους Παριζιάνους ήταν στο FA Cup, ο αγώνας διεξήχθη στη γαλλική πρωτεύουσα και τελείωσε με την ήττα 0:7. Ενώ στην Λιγκ 1 η Μπαστιά δεν επέτρεπε στον εαυτό της τόσο μεγάλες ήττες. Εντός έδρας τους οι Κορσικανοί έπαιξαν 10 αγώνες, όπου σημείωσαν 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Σειρά από κακοτυχίες

Το 2017 ημερολογιακό έτος ξεκίνησε για τη Νις με τις αποτυχίες. Πρώτον, στο γαλλικό Κύπελλο η ομάδα από την Κυανή Ακτή έχασε από τη Λοριάν με σκορ 1:2, στη συνέχεια, στην Λιγκ 1 η Νις απέτυχε να νικήσει τη Μετς εντός έδρας της, αν και αυτή η ομάδα είναι από το κάτω μέρος της βαθμολογίας. Αυτή η ισοπαλία οδήγησε στο γεγονός ότι η Νις δεν είναι πλέον ο μοναδικός ηγέτης στην κατάταξη του πίνακα Λιγκ 1.

Πρόβλεψη

Η Μπαστιά είναι αξιόμαχη ομάδα, ειδικά όταν παίζει εντός έδρας της, ενώ η Νις τον τελευταίο καιρό αισθητά κάθισε από την άποψη των αποτελεσμάτων. Εκτός έδρας οι “αετοί” στην τρέχουσα σεζόν παίζουν πολύ καλά, κι όμως τους καλύτερους αγώνες της η ενδεκάδα του Favre πραγματοποιεί στο δικό της γήπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπαστιά δε θα χάσει με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *