The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο [05.04.16]: Η Barça δεν θα χάσει δύο φορές στο «Καμπ Νόου»

LCh-1_05.04

Προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτο παιχνίδι

05.04.16, 21:45 (ώρα Μόσχας)

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο

 

Σε ένα από τα παιχνίδια του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ θα συναντηθούν οι ομάδες από την ίδια χώρα – Βαρκελώνη και Ατλέτικο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου στο «Καμπ Νόου». Αυτές οι ομάδες έχουν συναντηθεί μεταξύ τους 171 φορές, όπου περισσότερες φορές υπερίσχυαν οι Καταλανοί, σκοράροντας 22 νίκες περισσότερο, με 41 ισοπαλίες. Στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν συναντηθεί ήδη στη σεζόν 2013/14 και τότε κέρδισαν οι Μαδριλένιοι με τελικό σκορ 2:1.

Η Βαρκελώνη, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης 1:2, διατηρεί την ηγετική της θέση στο Πρέμιερ Λιγκ. Η «μπλαουγκράνα» έχει σκοράρει τη φετινή σεζόν 87 γκολ, είναι ο ανώτερος αριθμός των γκολ μεταξύ των ομάδων της ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στους 16 εντός έδρας αγώνες οι Καταλανοί σημείωσαν 14 νίκες, έχοντας μία από τις καλύτερες αναλογίες τερμάτων 55-12. Έχοντας νικήσει στους «16» του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ την αγγλική Άρσεναλ με συνολικό σκορ 5:1, η ενδεκάδα του Luis Enrique βγήκε για ένατη φορά στα προημιτελικά του εκλεκτού αυτού τρόπαιο.

Η Ατλέτικο επικράτησε της PSV στα πέναλτι με 8-7 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από μία συγκλονιστική ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα της χώρας η πρωτευουσιάνικη ομάδα διατηρεί τη δεύτερη θέση, αλλά προηγείται της Ρεάλ Μαδρίτης τώρα μόνο για ένα βαθμό. Στα εκτός έδρας παιχνίδια η ενδεκάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε το μεγαλύτερο αριθμό νικών – 11 και δέχτηκαν τα λιγότερα γκολ στη La Liga – 8.

Λαμβάνοντας υπόψη το ωραίο παιχνίδι της «μπλαουγκράνα» εντός έδρας πιο σίγουροι φαίνονται οι γηπεδούχοι.

 

Πρόβλεψη για τον αγώνα: Η Βαρκελώνη θα νικήσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *