The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Αθλέτικ

barcelona-athleticbilbao-11-01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

αύριο, 10:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Ένας άλλος πολύ ενδιαφέρον αγώνας στο πλαίσιο των 16 του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας περιμένει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τετάρτη. Η Μπαρτσελόνα εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Αθλέτικ από το Μπιλμπάο. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων έληξε με ελάχιστη νίκη των Βάσκων, και ο αγώνας έλαβε χώρα στην έδρα των “ερυθρόλευκων”. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων περιμένουν από τους “μπλαουγκράνα” μέγιστη δραστηριότητα και σίγουρη νίκη επί του αντιπάλου.

Λάθος αρχή

Η Μπαρτσελόνα δεν ξεκίνησε πολύ καλά το 2017 ημερολογιακό έτος. Στο Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας οι Καταλανοί έχασαν 1:2, και στο πλαίσιο του 17ου γύρου της Πριμέρα με μεγάλη δυσκολία έφεραν ένα πόντο μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας η Μπαρτσελόνα εντός έδρας της έπαιξε οκτώ αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 18:7.

Εντός έδρας Αθλέτικ

Η Αθλέτικ επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι είναι «εντός έδρας» ομάδα. Οι Βάσκοι στη Πριμέρα της σεζόν 2016–17 έπαιξαν 17 αγώνες, σκόραραν σ’ αυτούς 27 πόντους, 20 εκ των οποίων έχουν σημειωθεί στο Σαν Μαμές και μόνο επτά εκτός έδρας. Εκτός έδρας οι “στρωματάδες” έχουν μόνο 2 νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 7:11. Αυτή η στατιστική δείχνει ότι δεν αξίζει να στοιχηματίσει κανείς στους Βάσκους.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το 2017 όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Καταλανοί θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Ίσως, αντίθετα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα αυξήσει το ρυθμό και θα βελτιώσει την ποιότητα του ποδοσφαίρου, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,75  με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *