The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Γιουβέντους

Barcelona-Juventus-19.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενεί την Γιουβέντους στο δεύτερο αγώνα του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της αντιπαράθεσης, το οποίο έληξε με σκορ 3:0 υπέρ των «ζέβρων», πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο πριν από μία εβδομάδα, τώρα η ομάδα του Allegri θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην επαναληφτεί την επόμενη Τετάρτη στο «Καμπ Νόου» η κατάσταση με την ΠΣΖ, όταν η Μπάρτσα ήταν σε θέση να παίξει μετά από 0:4 στο Παρίσι.

Μετά την ντροπή

Μετά την ντροπή στο Τορίνο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να παίξει τον αγώνα της Πριμέρα κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ, το οποίο κέρδισε με σκορ 3:2. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να χάνει τρεις πόντους από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι «βασιλιάδες» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Συνολικά εντός έδρας στο πλαίσιο της Πριμέρα η Μπάρτσα έπαιξε 16 αγώνες, όπου σημείωσε 12 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, διαφορά τερμάτων είναι 49:13.

Εκτός έδρας υπάρχουν ήττες

Η Γιουβέντους εκτός έδρας παίζει αισθητά χειρότερα από ό, τι εντός έδρας, αλλά όπως και να ‘χει οι Τορίνιοι έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο της Σέριε A οι “ζέβρες” έχουν + 10 = 2-4, η διαφορά τερμάτων είναι 24:12. Στα τρία τελευταία παιχνίδια η Γιουβέντους νίκησε την Κιέβο τρεις φορές, την Μπαρτσελόνα και την Πεσκάρα, και, περιέργως, η ομάδα του Allegri δεν έχασε ούτε ένα γκολ στην εστία της σε αυτές τις μάχες.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα την επόμενη Τετάρτη θα προσπαθήσει να κερδίσει την Γιουβέντους στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ με σκορ 3:0 και μεγαλύτερο. Με τη σειρά τους οι «ζέβρες» θα επικεντρωθούν στο στόχο στην εστία της Μπάρτσα, και καλύτερα, περισσότερα από ένα. Η άμυνα της Μπαρτσελόνα σκάει περιοδικά ζημιές, κάτι που φαίνεται καθαρά από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας της Καταλονίας, η οποία χάνει τον τελευταίο καιρό αρκετά όπως για μια κορυφαία ομάδα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: γκολ της Γιουβέντους με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *