The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ

Barcelona-RealSociedad-15.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 15 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν άτυχη να παίξει με την Μπαρτσελόνα, οι Βάσκοι θα παίξουν τον αγώνα του 32ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας στο «Καμπ Νόου» με τη νυν πρωταθλήτρια μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες της Μπάρτσα, πρώτα από τη Μάλαγα και στη συνέχεια από τη Γιουβέντους. Και οι δύο ήττες συνέβησαν εκτός έδρας, ενώ ο επερχόμενος αγώνας θα είναι για τους παίκτες του Luisa Enrike εντός έδρας.

Δύο ήττες

Η Μπάρτσα βρίσκεται και πάλι στο χείλος του υποβιβασμού από το Champions League, και στην Πριμέρα Ντιβισιόν αυτή η ομάδα χάνει τρεις μονάδες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι «μαρέγκες» έχουν στο αποθεματικό ακόμα ένα ματς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τους μελλοντικούς γηπεδούχους πάει εντελώς στραβά το παιχνίδι στην άμυνα, κάτι που η Γιουβέντους Τορίνο απέδειξε την περασμένη Τρίτη, νικώντας τους Καταλανούς με σκορ 3:0.

Ενεργή Ρεάλ Σοσιεδάδ

Οι Βάσκοι μετά από μια σειρά από αποτυχίες στον τελευταίο γύρο ήταν σε θέση να κερδίσoυν, η ομάδα που ηττήθηκε ήταν Σπόρτινγκ Χιχόν. Πριν τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε δύο ντέρμπι από την Ατλέτικο και Αλαβές, καθώς και από τους «στρωματάδες» της Μαδρίτης, ο αγώνας με τη Λεγανές έληξε με ισοπαλία 1:1. Σε γενικές γραμμές αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει παίξει 15 εκτός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε 8 νίκες και 7 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά οι Βάσκοι παίζουν ενεργά εκτός έδρας και δεν θα είναι έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η ομάδα θα είναι σε θέση να σκοράρει γκολ στην Μπάρτσα. Πρωτάθλημα της Ισπανίας είναι γενικά πολύ αποτελεσματικός διαγωνισμός, επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι εξαιρετικής σημασίας οι βαθμοί για τον αγώνα τους για τη θέση στο Europa League. Η πρόβλεψή μου για αυτό το ματς είναι: η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα σκοράρει γκολ με απόδοση 1,70.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *