The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Θέλτα Βίγο

Barcelona-Celta-04.03 (1)

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 4 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα αισθάνθηκε «τη μυρωδιά του αίματος». Η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να σκοντάφτει πολύ συχνά, η ομάδα από την πρωτεύουσα της Ισπανίας σαφώς αντιμετωπίζει προβλήματα, και οι Μπάρτσα, η οποία για άλλη μια φορά φαίνεται να έχει περάσει απ’ έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ , θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει τουλάχιστον στη Πριμέρα τη νίκη στο τέλος της σεζόν. Μελλοντικός αντίπαλος της ομάδας από την Καταλονία θα είναι η Θέλτα Βίγκο, η οποία δεν παίζει άσχημα εντός έδρας, αλλά σε εκτός έδρας αγώνες η ομάδα αυτή βιώνει μόνιμα προβλήματα.

Η εκδίκηση της Μπάρτσα

Μετά την ήττα από τη Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο παιχνίδι των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα έπαιξε τρία παιχνίδια, όπου σκόραρε τρεις νίκες. Στην αρχή το θύμα των Καταλανών ήταν η Λεγανές, στη συνέχεια, Ατλέτικο Μαδρίτης, και μετά Σπόρτινγκ Χιχόν. Στην κατάταξη η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει στο ενεργητικό της 57 πόντους και μία μονάδα χάντικαπ μπροστά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η ομάδα από την ισπανική πρωτεύουσα έχει ακόμα ένα παιχνίδι στο χέρι.

Στοίχημα για το Γιουρόπα Λιγκ

Η Θέλτα στην κατάταξη της Πριμέρα βρίσκεται στην 10η θέση. Στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 35 βαθμοί, διαφορά από την Βιγιαρεάλ, η οποία βρίσκεται στην ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, επτά μονάδες. Γενικώς η πιθανότητα να ανταγωνιστεί για τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων υπάρχει, αλλά δεν είναι πολύ μεγάλη. Εκτός έδρας οι «Κέλτες» έχουν δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια, αδύναμα στατιστικά στοιχεία για να υπολογίζουν πόντους στη Βαρκελώνη.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην «πορεία των νικών», οπότε από το επερχόμενο παιχνίδι αξίζει να περιμένουμε μια σίγουρη νίκη της νυν πρωταθλήτριας Ισπανίας επί της μεσαίας ομάδας της Πριμέρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,75 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *