The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

Barcelona-AtléticoMadrid-07.02

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Ημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Στον δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας η Μπαρτσελόνα εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης έληξε με σκορ 2:1 υπέρ της Μπάρσα. Τώρα, προκειμένου να κερδίσουν και να προκριθούν στον τελικό του δεύτερου στη σημασία τουρνουά της Ισπανίας, οι “στρωματάδες” πρέπει να σκοράρουν διπλά στο “Καμπ Νόου”, και να μη χάνουν κατά προτίμηση.

Τέλεια κατάσταση

Η Μπαρτσελόνα έχει αποκτήσει τέλεια φόρμα, η ομάδα στους τελευταίους πέντε αγώνες μόνο μια φορά έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας με Ρεάλ Μπέτις της Σεβίλλης 1:1, τα υπόλοιπα ήταν αποκλειστικά νίκες: πάνω στην Έιμπαρ 4:0, Ρεάλ Σοσιεδάδ 5:2, Ατλέτικο εκτός έδρας στο πρώτο αγώνα του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας 2:1 και πάνω στη Αθλέτικ Μπιλμπάο 3:0. Στην κατάταξη της Πριμέρας οι Καταλανοί ήδη είναι πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο Κύπελλο είναι μισό βήμα από το τελικό.

Δεν είναι ιδανική

Στην Ατλέτικο δεν είναι όλα τόσο ομαλά, όπως στη Barça, οι “στρωματάδες” στην κατάταξη της Πριμέρας είναι μόνο τέταρτοι με επτά βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει και δύο παιχνίδια στο χέρι. Εκτός έδρας η Ατλέτικο στο πρωτάθλημα Ισπανίας έπαιξε 11 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε μόλις τέσσερις νίκες, και πώς με τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να ελπίζει για τη νίκης στο “Καμπ Νόου”;

Πρόβλεψη

Όταν η Μπαρτσελόνα έχει καλή φόρμα, κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει, δεν θα μπορέσει να το κάνει και η Ατλέτικο, η οποία δεν παίζει πολύ καλή σε εκτός έδρας αγώνες. Οι Μαδριλένιοι, προκειμένου να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου, θα αναγκαστούν να πάνε μπροστά, δηλαδή, να ανοίξουν τα οπίσθια, από αυτό θα επωφεληθούν οι “λεοπαρδάλεις του χιονιού”, προκειμένου να κερδίσουν τον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *