The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Αθλέτικ

Barcelona-AthleticBilbao-04-02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει συντριπτικά στο μέσο της εβδομάδας την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο του ημιτελικού του ισπανικού Κυπέλλου, τώρα οι “λεοπαρδάλεις του χιονιού” εντός έδρας τους θα φιλοξενούν την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία παίζει πολύ καλά εντός έδρας, αλλά έχει προβλήματα στους εκτός έδρας αγώνες. Στη συνάντηση αυτή οι εταιρείες στοιχημάτων από τους Καταλανούς περιμένουν μόνο τη νίκη με αυτοπεποίθηση.

Τέσσερις βαθμοί

Η Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου κυνηγάει την Ρεάλ Μαδρίτης που έφυγε μπροστά. Τώρα στο ενεργητικό της Barca είναι 42 πόντοι και η δεύτερη θέση στην κατάταξη, οι «βασιλιάδες» έχουν τέσσερις βαθμούς περισσότερα. Συνολικά στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Barca στο “Καμπ Νόου” στη σεζόν 2016–17 έπαιξε 9 αγώνες, στους οποίους σκόραρε πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. 30 γκολ σημειώθηκαν σ’ αυτούς τους αγώνες, δηλαδή περισσότερα από τρία γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο.

Ισοπαλίες της Αθλέτικ

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο σε πέντε τελευταία παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, εντός έδρας της έχει αποκτήσει νίκη πάνω στη Σπόρτιγκ Χιχόν. Επιπλέον, καταγράφηκαν ισοπαλίες με την Αλαβές, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεγάνες, υπήρξε επίσης ήττα από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του ισπανικού Κυπέλλου. Στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν η Αθλέτικ μετά από 20 γύρους είναι στην έβδομη θέση. Εκτός έδρας αυτή η ομάδα έχει παίξει εννέα αγώνες, όπου σκόραρε 2 νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Η Barca είναι σε τέλεια φόρμα, ενώ η Αθλέτικ είναι καλό ερέθισμα ακόμη και για την ομάδα της Καταλονίας, η οποία αυτή τη σεζόν δεν ευχαριστεί και τόσο συχνά τους οπαδούς της με νίκες εντός έδρας, όπως θα το ήθελαν, από το επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να περιμένουμε πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: over 3.5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *