The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Τσέλσι

Barcelona-Chelsea-14.03

ΟΥΕΦΑ Τσαμπιονς Λιγκ, γύρος των 16 – φάση 2 από 2

Καμπ Νόου

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο δεύτερο παιχνίδι των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει στο Καμπ Νόου τη Τσέλσι Λονδίνο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14 Μαρτίου 2018 στις 9:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα βαδίζει με σιγουριά στο δρόμο προς τον τίτλο στο πρωτάθλημα, κατέχοντας την πρώτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο η καταλανική ομάδα νίκησε τον κύριο διώκτη της, την Ατλέτικο Μαδρίτης (1:0), αυξάνοντας τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς. Λίγο νωρίτερα οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν ισοπαλία με τη Λας Πάλμας (1:1), νίκησαν την Ζιρόνα (6:1) και την Έιμπαρ (0:2).

Τσέλσι

Η Τσέλσι έχει μια πολύ ανομοιογενή περίοδο, που επηρεάζει τη θέση της στην κατάταξη. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος από το Λονδίνο καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, έχοντας χάσει στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2:1) και τη Μάντσεστερ Σίτι (1:0). Πριν από αυτό, όμως, η ενδεκάδα του Κόντε κατάφερε να κερδίσει την Γουέστ Μπρομ (3:0), αλλά πριν από αυτό έχασε από την Γουότφορντ (4:1) και την Μπόρνμουθ (0:3).

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες εμφανίσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα, αν και μερικές φορές κάνει λάθη με τη μορφή ισοπαλιών ενάντια στη Λας Πάλμας και τη Χετάφε, αλλά οι παίκτες του Βαλβέρντε φαίνονται πολύ πιο σίγουροι. Στο πρώτο ματς (1:1) η Τσέλσι με αυτοπεποίθηση πέρναγε την άμυνα της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Willian κατάφερε να σκοράρει μόνο μία φορά και δύο φορές χτύπησε το δοκάρι. Η Μπαρτσελόνα, για πολύ καιρό, δεν μπορούσε να φέρει τα πράγματα στο λογικό τέλος. Τώρα η Τσέλσι έχει ένα πολύ δύσκολο στόχο – να νικήσει την ομάδα που έχει να χάσει από τον περασμένο Αύγουστο στην έδρα της. Με δεδομένη τη σημερινή φόρμα της ενδεκάδας του Κόντε και τη μεταβλητότητα σύνθεσης των «μπλαουγκράνα», οι γηπεδούχοι δεν θα δώσουν στο σύλλογο από το Λονδίνο το εισιτήριο για τα προημιτελικά, αν και είναι πιθανό ότι στο Καμπ Νόου θα γίνει συνήθης αψιμαχία μεταξύ των ομάδων. Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Τσέλσι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *