The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Γιουβέντους

Barcelona-Juventus-12.09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

12/09/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Μπαρτσελόνα

Το κεντρικό ματς της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνας και της Γιουβέντους, δύο γίγαντες του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συναντιούνται στο γήπεδο Καμπ Νόου. Το ξεκάθαρο φαβορί της επικείμενης συνάντησης είναι η Μπαρτσελόνας, αλλά αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε η Γιούβε με πολύ αυτοπεποίθηση κέρδισε την Μπάρτσα στο σύνολο των δύο αγώνων, χωρίς να χάσει ούτε μια συνάντηση.

Σιγουριά

Η Μπαρτσελόνα στους τρεις εναρκτήριους αγώνες της Πριμέρα κέρδισε τρεις φορές, χωρίς να χάσει ποτέ γκολ στο δίχτυο της. Πρώτα νικήθηκε η Ρεάλ Μπέτις με σκορ 2:0, στη συνέχεια έπεσε η Αλαβές εντός έδρας της και το περασμένο Σαββατοκύριακο η Εσπανιόλ δεν άντεξε στο ντέρμπι, χάνοντας με αποτέλεσμα 0:5. Στο τέλος η Μπαρτσελόνα ηγείται το βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν με 9 βαθμούς στο ενεργητικό.

Επίσης πρώτοι

Η Γιουβέντους στη Σέριε A’ Ιταλίας κέρδισε επίσης τρεις φορές στους πρώτους τρεις γύρους. Εντός έδρας τους οι «ζέβρες» δύο φορές κέρδισαν με σκορ 3:0 την Κάλιαρι και Κιέβο, εκτός έδρας νίκησε τη Τζένοα με σκορ 2:4. Αλλά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στην Ιταλία η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να νικήσει στον αγώνα για το Σούπερ Καπ τη ρωμαϊκή ομάδα Λάτσιο, οι «αετοί» ήταν ισχυρότεροι από τις «ζέβρες», κερδίζοντας με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα της Ισπανίας δεν έχει χάσει ποτέ ακόμα, η Γιουβέντους είναι επίσης διάσημη για την άμυνά της. Η Μπάρτσα έχασε στη δύναμη και την ταχύτητα λόγω της απώλειας του Νεϊμάρ, να συγκρίνουμε τις άμυνες της Γιουβέντους και της Εσπανιόλ, η οποία έπεσε 0:5, δεν αξίζει τον κόπο. Στο ζεύγος Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους είναι πολύ πιθανή η έκβαση του «πάτους», τουλάχιστον την περασμένη σεζόν αυτές οι ομάδες σε δύο παιχνίδια δεν έχουν χτυπήσει ποτέ το over 3.5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 3.5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *