The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Αλαβές

Barcelona-Alaves-27.05

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Τελικός

Αύριο, 10:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Ο τελικός αγώνας του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μαδρίτης «Βιθέντε Καλδερόν», θα παίξουν σε αυτό το παιχνίδι η Μπαρτσελόνας και η ομάδα της Χώρας των Βάσκων Αλαβές. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι ο σύλλογος της Καταλονίας, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν έχει χάσει ό, τι ήταν δυνατόν. Για τα παιδιά του Λουίς Ενρίκε είναι το ζήτημα τιμής να κερδίσουν τουλάχιστον ένα τρόπαιο της φετινής σεζόν.

Χωρίς Suarez

Ο Λουίς Σουάρες και ο Σέρχι Ρομπέρτο δεν θα μπορέσουν να παίξουν στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά και χωρίς τον Ουρουγουανό, στη σύνθεση της Μπαρτσελόνας υπάρχει επαρκής αριθμός ειδικευμένων παικτών. Στους έξι τελευταίους αγώνες η Μπαρτσελόνα μόνο κέρδιζε, οι αντίπαλοι ήταν όσο η Έιμπαρ και Οσασούνα, τόσο και Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας αυτή τη σεζόν η Μπαρτσελόνα έπαιξε εκτός έδρας 19 αγώνες, όπου σημείωσε 13 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, είναι δεύτερος δείκτης στο πρωτάθλημα, μετά την Ρεάλ Μαδρίτης.

Χωρίς ήττες

Αλλά να μην υποτιμούμε την Αλαβές, οι Βάσκοι δεν έχουν χάσει σε επτά τελευταία παιχνίδια, κατάφεραν να κερδίσουν την Βιγιαρεάλ, Μπέτις, Ατλέτικ και Θέλτα και έπαιξαν ισοπαλία με την Λας Πάλμας, Έιμπαρ και Λεγανές. Εκτός έδρας ο αντίπαλος της Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας έπαιξε 19 παιχνίδια, όπου σημείωσε επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο ματς έχει καλή πιθανότητα να γίνει αποτελεσματικό, η Μπαρτσελόνα είναι πρόθυμη για τη νίκη στο Κύπελλο Ισπανίας, ενώ η Αλαβές βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα θα προσπαθήσει να δώσει μια πραγματική μάχη στην Μπάρτσα. Σε μια τέτοια κατάσταση το ποντάρισμα στο over φαίνεται καλή επιλογή. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: over 2,75 με απόδοση 1,48.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *