The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέρμιγχαμ – Κάρντιφ στις 6/8/2016 στις 17:00

Birmingham-Cardiff-06.08

Πρόβλεψη: νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ +0,5 και under 3.5

Την περασμένη σεζόν η Κάρντιφ Σίτι κέρδισε εκτός έδρας μόλις πέντε νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των ηττημένων ομάδων δεν υπάρχουν ομάδες της πρώτης δεκάδας. Έστω για το λόγο αυτό στον πρώτο γύρο της δεύτερης ντιβιζιόν της Αγγλίας, αποφάσισα να στοιχηματίσω στην τουλάχιστον μην ήττα της Μπέρμιγχαμ.

Αλλά στη λίστα των ηττημένων βλέπουμε τέτοιους συλλόγους όπως: Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπόλτον, Μπρίστολ Σίτι, Γουλβς και Χάντερσφιλντ. Να εξηγηθεί η επιτυχία του αγώνα με τους “δασοφύλακες” δεν είναι δύσκολο, αφού από την αρχή και μέχρι το Νοέμβριο του περασμένου έτους τα παιδιά του Doogie Friedman είχαν τεράστια προβλήματα στη γραμμή της επίθεσης. Ο Micheyl Antonio έφυγε, και ο Britt Assombalonga συνέχισε να είναι στο νοσοκομείο μετά από ένα τρομερό τραυματισμό. Να αντικατασταθεί η κύρια δύναμη επίθεσης στο πρόσωπο του μέσου και επιθετικού στις συνθήκες του εμπάργκο μεταφορών έχει γίνει σχεδόν αδύνατο.

Ο Wolverhampton στη σεζόν 2015-2016 δεν διέφερε με τη σταθερότητα, ο Kenny Dzhekett έχανε πολλές φορές επαφή με τους παίκτες, και λίγο πριν από τη συνάντηση με τους Ουαλούς από την ομάδα έφυγε η κύρια ελπίδα ο Benik Afobe. Για την Μπόλτον δεν αξίζει καν να μιλήσουμε, λόγω του τεράστιου χρέους ο σύλλογος είχε πολλά προβλήματα παιχνιδιού πολλαπλασιασμένη στην καθυστέρηση των μισθών και το γεγονός ότι οι παίκτες έφευγαν. Η Μπρίστολ είχε μόλις προκριθεί από το Λιγκ 1, και η Χάντερσφιλντ προτιμά επιθετικό ποδόσφαιρο, μερικές φορές χωρίς καμία άμυνα. Με αυτές τις ομάδες δεν είναι δύσκολο να παίξεις.

Ιδού είναι όλα τα επιτεύγματα της Κάρντιφ Σίτι εκτός έδρας. Δεν είναι πολλά… η Μπέρμιγχαμ δεν έχει παρόμοια προβλήματα με τις παραπάνω αναφερόμενες ομάδες. Η ομάδα και πάλι πραγματοποίησε πολύ μικρή καμπάνια μεταγραφών, η χρηματοδότηση δεν υπάρχει, έτσι ώστε ο Χάρι Ρόουετ θα αναγκαστεί να βγάλει από τους παίκτες το μέγιστο δυνατό. Ο νεαρός τεχνικός έχει συνηθίσει να εργάζεται σε συνθήκες περιορισμένων οικονομικών πόρων, όπως και η ενδεκάδα του.

Αυτή τη στιγμή οι γηπεδούχοι έχουν υπογράψει τον πρώην μέσο της Νότιγχαμ Φόρεστ το Robert Tesche (ελεύθερος πράκτορας). Ο Γερμανός πρέπει να προσθέσει διαφοροποίηση στη μεσαία γραμμή άμυνας και να επιβάλει σε μερικούς παίκτες τον αγώνα για τη θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ένας άλλος νεοφερμένος είναι ο αμυντικός Ryan Shotton, ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Χάρι Ρόουετ.

Αν δεν κάνω λάθος, η απαγόρευση για τις μεταγραφές, που επιβλήθηκε στην Κάρντιφ Σίτι, συνεχίζει να λειτουργεί. Αυτό επιβεβαιώνεται από την έλλειψη των αγορών αυτό το καλοκαίρι, και πώληση του Joe Mason τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Ο σύλλογος επίσης πούλησε τον Kenwyne Jones στην Al-Jazeera. Αν και έναν παίκτη οι “Bluebirds” κατάφεραν να υπογράψουν, τον πλαϊνό αμυντικό της Φούλαμ τον Ashley Richards.

Συμπέρασμα: θα συναντηθούν ίσιες και σε πολλά παρόμοιες ομάδες. Για αντικειμενικούς λόγους οι δύο πλευρές πραγματοποιούν συντηρητική πολιτική μεταγραφών. Καμία από τις ομάδες δεν έχει σκόρερ, αλλά ταυτόχρονα έχουν σύνολο των παικτών στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έχουν τον κύριο στόχο να προκριθούν στη ζώνη πλέι-οφ. Οι τεχνικοί των ομάδων είναι νέοι και φιλόδοξοι.

Αν σκάψουμε βαθύτερα, μπορούμε να δούμε μικρό πλεονέκτημα της Μπέρμιγχαμ πάνω από την Κάρντιφ Σίτι. Πρώτον, είναι το προπονητικό επιτελείο. Ο Gary Rouett, αν και νεότερος από τον συνάδελφό του, είναι πολύ πιο έμπειρος. Τα καταφέρνει καλά σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ενώ ο Paul Trollope θα πρέπει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε αυτή την κατάσταση. Δεύτερον, όπως έχω αναφέρει παραπάνω, οι Ουαλλοί δεν παίζουν καλά εκτός έδρας. Τρίτο, σε προσωπικές συναντήσεις στο “St. Andrews” οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τίποτα να καυχηθούν: μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Από αυτή την άποψη έχω μερικές επιλογές: η πρώτη – “γηπεδούχοι 0”, η δεύτερη – «προσωπικό under 2 (1)», η τρίτη – «under 2,5», η τέταρτη – «γηπεδούχοι +0,5 και under 3,5». Η δεύτερη και η τρίτη επιλογή γεννήθηκαν στο μυαλό μου πρώτ’ απ’ όλα βάση των προσωπικών συναντήσεων στο γήπεδο της Μπέρμιγχαμ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *