The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν – Μπενφίκα [04.05.16]: στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι ασυνήθιστοι οι αποτελεσματικοί αγώνες

LCh-2_05

 

Προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτο παιχνίδι

05.04.16, 21:45 (ώρα Μόσχας)

Μπάγερν – Μπενφίκα

 

Την Τρίτη 5η Απριλίου στο «Allianz Arena» θα πραγματοποιηθεί προημιτελικός αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μπενφίκας. Αυτές οι ομάδες έχουν συναντηθεί το 1995 στους «16» του τελικού του Κυπέλλου UEFA, και τότε μετά από δύο παιχνίδια κέρδισαν οι Γερμανοί ποδοσφαιριστές με τελικό σκορ 7:2.

Η Μπάγερν για πέμπτη συνεχόμενη φορά κατάφερε να μπει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας την Γιουβέντους στο σύνολο των δύο αγώνων με σκορ 6:4. Στο εθνικό πρωτάθλημα οι «εκατομμυριούχοι» κατέχουν την πρώτη θέση, μπροστά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για πέντε πόντους. Στις 28 συναντήσεις οι Βαυαροί έχουν άριστα αποτελέσματα: 23 νίκες, μόλις δύο ήττες, με διαφορά τερμάτων 66-13. Εντός έδρας τους έχουν 13 νίκες, μία ήττα από το Μάιντς 1:2, σκοράρουν κατά μέσο όρο 3,14 και χάνουν 0,42 γκολ ανά αγώνα.

Η Μπενφίκα, αφού έχασε τον τελικό αγώνα από την Μίλαν το 1989, για πέμπτη φορά προκρίνεται στα προημιτελικά του εκλεκτού αυτού Ευρωπαϊκό τουρνουά, νικώντας αυτή τη φορά τη Zenit με τελικό σκορ 3:1. Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας οι «αετοί» βρίσκονται στην πρώτη θέση, έχοντας σκοράρει 70 πόντους με διαφορά τερμάτων 76-19. Στους 14 εκτός έδρας αγώνες οι «ένδοξοι» υπέστη μόνο δύο ήττες, πετυχαίνοντας 31 και χάνοντας 8 γκολ.

Δεδομένης της υψηλής απόδοσης και των δύο ομάδων, στη συγκεκριμένη συνάντηση κάλο φαίνεται το στοίχημα Over.

 

Πρόβλεψη για τον αγώνα: Over 2,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *