The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ντόρτμουντ

BayernMunich-BorussiaDortmund-26.04

Κύπελλο Γερμανίας Ημιτελικός

Τετάρτη, 26 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Δεύτερος ημιτελικός αγώνας για το Κύπελλο Γερμανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και οι δύο αυτές γερμανικές ομάδες αποκλείστηκαν από το Champions League, έτσι τώρα μπορούν άνετα να επικεντρωθούν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Την ίδια στιγμή η Μπάγερν πολύ πιθανό θα κερδίσει την Μπουντεσλίγκα, ενώ για την Μπορούσια Ντόρτμουντ το Κύπελλο Γερμανίας, στην πραγματικότητα, είναι η μόνη δυνατότητα να αποκτήσει κάποιο τρόπαιο τη φετινή σεζόν.

Χωρίς νίκες

Η Μπάγερν μπήκε στη τροχιά ηττών, στην αρχή αυτή η ομάδα δεν μπόρεσε να περάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο προημιτελικό του Champions League, μετά δύο συνεχόμενες φορές έπαιξε ισοπαλία στην Μπουντεσλίγκα: με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και, στη συνέχεια, με τη Μάιντς. Παρά το γεγονός αυτό, η Μπάγερν διατήρησε την ηγετική της θέση στην Μπουντεσλίγκα, το χάντικαπ μεταξύ Μονάχου και της ΡΜ Λειψίας, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα, είναι οκτώ μονάδες τέσσερις γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ήδη τρίτη

Για την Μπορούσια Ντόρτμουντ τώρα το βασικό πράγμα είναι η τρίτη θέση στην Μπουντεσλίγκα, η οποία δίνει άμεσο εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Champions League, και η νίκη στο Κύπελλο Γερμανίας δε θα ήταν άσχημη. Το μόνο πρόβλημα είναι η Μπάγερν, η οποία στέκεται στο δρόμο για το δεύτερο πιο σημαντικό τρόπαιο, καθώς και όχι το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της Μπορούσια. Στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα η Μπορούσια Ντόρτμουντ έπαιξε 16 εκτός έδρας παιχνίδια, όπου έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις πέντε αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν, μετά από μια σειρά αποτυχιών, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να λάβει ικανοποίηση, δηλαδή να κερδίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Μπάγερν παίζει δυνατά σε εντός έδρας παιχνίδια, ενώ οι «σφίγγες» δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *