The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ντόρτμουντ

BayernMunich-BorussiaDortmund-08.04

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 8 Απριλίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 28ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, όπου η Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας θα φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Υπάρχει μια αίσθηση ότι η Μπάγερν χαλάρωσε λίγο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Και τι έγινε; Η διαφορά από τη ΡΜ Λειψίας έχει φτάσει τους 13 πόντους, Μπορούσια η ίδια δεν δείχνει σταθερότητα, στο επίπεδο έδαφος χάνει βαθμούς, οπότε οι «κόκκινοι» ελαφρώς μείωσαν τις απαιτήσεις προς τον εαυτό τους.

Ο ηγέτης της Μπουντεσλίγκα

Μετά από 27 γύρους στο ενεργητικό της Μπάγερν είναι 65 πόντοι που επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα μόνη της να ηγείται στην Μπουντεσλίγκα. Αυτή τη στιγμή το προβάδισμα έναντι του πλησιέστερου αντιπάλου της, της ΡΜ Λειψίας, είναι 13 μονάδες, ωστόσο, η ομάδα της Ανατολικής Γερμανίας έχει ακόμα έναν αγώνα κατά της Μάιντς, αλλά ο αγώνας θα είναι εκτός έδρας, έτσι δεν υπάρχει καμία απολύτως βεβαιότητα ότι οι «ταύροι» θα είναι σε θέση να κερδίσουν τρεις βαθμούς εκεί.

Τέταρτη

Με τη σειρά τους οι «σφίγγες» είναι τώρα στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την Μπάγερν είναι 15 πόντους, και κανείς στην Μπορούσια δεν σκέφτεται για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Επείγον θέμα είναι η τρίτη θέση στην κατάταξη, η οποία θα επιτρέψει την άμεση πρόκριση της Μπορούσια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κύριοι αντίπαλοι είναι δύο: ΡΜ Λειψίας και Χοφενχάιμ, μεταξύ αυτών των ομάδων, κατά πάσα πιθανότητα, θα απονεμηθούν οι υπόλοιπες δύο θέσεις κάτω απ’ τον ήλιο.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν στον τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα έχασε από την Χοφενχάιμ εκτός έδρας, κάτι που προσέβαλε την ηγεσία της νυν πρωταθλήτριας. Τώρα την Μπορούσια στο επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε να λυπηθούμε. Η Μπάγερν παίζει πολύ δυναμικά εντός έδρας της, ενώ η Μπορούσια έχει προβλήματα στους εκτός έδρας αγώνες. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,64.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *