The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άρσεναλ

BayernMunich-Arsenal-15.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Η Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ θα συναντηθούν την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα του Μονάχου. Θα είναι ο πρώτος αγώνας της αντιπαράθεσης, ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί σε τρεις εβδομάδες στο Λονδίνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν σε αυτό το ζευγάρι την Μπάγερν ξεκάθαρο φαβορί, και αυτή η θέση των «παντογνωστών» πρέπει να γίνει δεκτή, διότι η Μπάγερν είναι μία από τις τρεις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο, ενώ η Άρσεναλ ακόμα στην Premier League δεν είναι η ισχυρότερη ομάδα.

Ο ηγέτης της Μπουντεσλίγκα

Η Μπάγερν έχει ένα ισχυρό προβάδισμα στην Μπουντεσλίγκα της σεζόν 2016–17. Τώρα στο ενεργητικό της Μπάγερν είναι 49 βαθμοί μετά από 20 γύρους. Επτά μονάδες λιγότερα έχει η Λειψία, 14 – η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ακόμη και τώρα, στα μέσα Φεβρουαρίου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα θα γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας της σεζόν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν τη φετινή σεζόν έπαιξε εντός έδρας τρεις φορές, και έχει επιτύχει τρεις νίκες πάνω στη Ροστόφ, Αϊντχόφεν και Ατλέτικο.

Τρίτοι στην Premier League

Με τη σειρά της η Άρσεναλ στην Premier League είναι μόλις τρίτη. Μετά από 25 γύρους στην ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος στο ενεργητικό των «κανονιέρηδων» είναι 50 πόντοι και 10 πόντους διαφορά από την Τσέλσι, η οποία είναι στην ηγετική θέση. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Άρσεναλ σκόραρε τρεις νίκες και δύο ήττες. Οι ήττες συνέβησαν από την Τσέλσι και Γουότφορντ, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Μπέρνλι, Σαουθάμπτον και Χαλ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν στη σύνθεση είναι ισχυρότερη της Άρσεναλ, η Μπάγερν παίζει πολύ καλά εντός έδρας της, ενώ οι Λονδρέζοι μερικές φορές έχουν προβλήματα με εκτός έδρας αγώνες. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους και φαβορί φαίνεται η καλύτερη επιλογή. Στον τελευταίο αγώνα μεταξύ των ομάδων αυτών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, καταγράφηκε η νίκη της Μπάγερν 5:1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *