The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ

bayernmunich-wolfsburg-10-12

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Η Βόλφσμπουργκ αυτή την σεζόν δεν εντυπωσιάζει καθόλου, η ομάδα του Ismael είναι πολύ κοντά στην μεταβατική ζώνη των αγώνων, και υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να κατέβει στη δεύτερη ντιβισιόν, εάν συνεχίσει να επιτυγχάνει τα ίδια αποτελέσματα όπως τον τελευταίο καιρό. Το ερχόμενο Σάββατο οι «λύκοι» πρόκειται να επισκεφθούν τη νυν πρωταθλήτρια Γερμανίας, την ομάδα Μπάγερν, και οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι η Βόλφσμπουργκ έχει πολύ λίγες πιθανότητες όχι να τη νίκη, αλλά ακόμη και για την ισοπαλία.

Νίκησαν την Ατλέτικο

Η Μπάγερν κατάφερε να πάρει εκδίκηση από την ισπανική Ατλέτικο Μαδρίτης για την ήττα στον πρώτο γύρο στο Champions League, αλλά η νίκη αυτή δεν έφερε τίποτα, εκτός από την ηθική ικανοποίηση. Η Μπάγερν όπως ήταν στη δεύτερη θέση στον όμιλό της στο Champions League, έτσι και έμεινε εκεί. Όσο για την Μπουντεσλίγκα, εδώ ο αγώνας μόλις ξεκινάει, και η Μπάγερν μετά από 13 γύρους στην Μπουντεσλίγκα βρίσκεται μόλις στη δεύτερη θέση με 30 πόντους στο ενεργητικό.

Σε τρεις αγώνες καμία νίκη

Η Βόλφσμπουργκ σε τρεις τελευταίους αγώνες στην Μπουντεσλίγκα έχασε δύο φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Ήττες σημειώθηκαν από τη Σάλκε 0:1 και τη Χέρτα 2:3, ενώ η ισοπαλία έχει συμβεί με την Ίνγκολστατ στην έδρα του αντίπαλου. Μετά από δεκατρείς γύρους στην Μπουντεσλίγκα οι «λύκοι» βρίσκονται στην 15η θέση στην κατάταξη, έχοντας στο ενεργητικό τους μόλις 10 πόντους.

Πρόβλεψη

Αντενδείκνυται στην Μπάγερν να χάνει πόντους στο επερχόμενο παιχνίδι, οι παίκτες της ομάδας θα είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν και σίγουρα θα την πάρουν τη νίκη. Οι «λύκων» τώρα είναι εντελώς χάλια, που φαίνεται όσο από τα αποτελέσματα, τόσο και από τις στατιστικές. Επιπλέον, η  Μπάγερν τελευταίο καιρό παίζει με μεγάλη επιτυχία με τη Βόλφσμπουργκ, έχοντας νικήσει την ομάδα αυτή σε τρία τελευταία παιχνίδια δια μέσου χάντικαπ -1,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπάγερν με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *