The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

BayernMunich-PSG-05.12

Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 5 3 Δεκεμβρίου 2017 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Arena

Στον έκτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν Μονάχου θα προσπαθήσει να εκδικηθεί στην ΠΣΖ για την προσβλητική ήττα στον πρώτο γύρο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Allianz Arena στις 05 Δεκεμβρίου 2017 στις 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου σε αυτή τη σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ στους πέντε αγώνες έχει επιτύχει τέσσερις νίκες, χάνοντας μόνο έναν αγώνα. Κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων η Μπάγερν νίκησε την Άντερλεχτ δύο φορές (3-0 και 1-2), τη Σέλτικ (3-0 και 1-2), και έχασε από την γαλλική ΠΣΖ (3-0). Επίσης, οι Βαυαροί έχασαν πρόσφατα για πρώτη φορά μετά το διορισμό του Jupp Heinkes στη θέση του προπονητή από την Μπορούσια από το Μενχενγκλάντμπαχ (2-1).

ΠΣΖ

Η ΠΣΖ, μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι, είναι οι μοναδικές ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες δεν έχουν χάσει ούτε ένα βαθμό στη φάση των ομίλων. Οι Παριζιάνοι νίκησαν τη Σέλτικ (0:5 και 7:1), την Άντερλεχτ (0:4 και 5:0) και στο δεύτερο γύρο την Μπάγερν Μονάχου (3:0).

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ δεν χάνει για 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και ταυτόχρονα έπαιξε ισοπαλία μόνο δύο φορές. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί είναι ότι τα παιδιά του Unai Emery δέχτηκαν μόλις ένα γκολ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα μεταξύ όλων των ομάδων. Όσο για την Μπάγερν, η «κόκκινη μηχανή» δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάστασή της, επειδή οι περισσότεροι παίκτες-αστέρια είναι τραυματισμένοι. Η επίθεση της ΠΣΖ θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει κανείς, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα της Μπάγερν, όμως, και η γερμανική ομάδα θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ευκαιρία που θα της δοθεί. Έτσι, στο Allianz Arena πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον τρία γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι:over 2.5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *