The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Βόλφσμπουργκ

BayernMunich-Wolfsburg-22.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αύριο, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

H Μπάγερν Μονάχου την επόμενη Παρασκευή στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ στον έκτο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η νυν πρωταθλήτρια της Γερμανίας, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική αθλητική φόρμα. Οι “λύκοι” έχουν ήδη βιώσει την αλλαγή του προπονητή, αλλά προς το παρόν ο Martin Schmidt δεν έφερε μεγάλο όφελος, η νέα ομάδα του δεν μπόρεσε να νικήσει την Βέρντερ στο εντός έδρας παιχνίδι.

Μετά την Χόφε

Μετά το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών, η Μπάγερν στον πρώτο κιόλας αγώνα έκανε γκάφα, χάνοντας εκτός έδρας από την Χόφενχαϊμ με σκορ 0:2. Μετά από αυτόν τον αγώνα οι “κόκκοι” μόνο κέρδιζαν, και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχασαν ούτε μία φορά στο δίχτυο τους. Πρώτα, τα παιδιά του Αντσελότι ήταν ισχυρότερα από την Άντερλεχτ, νικώντας τους Βέλγους 3-0. Στη συνέχεια υπήρξαν νίκες επί της Μάιντς 4: 0 και της Σάλκε 3:0. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό της ομάδας είναι 12 βαθμοί.

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα

Η Βόλφσμπουργκ έχει 5 βαθμούς, αυτή η ομάδα βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατάταξης της γερμανικής ελίτ. Στους πέντε γύρους που έπαιξε, η ομάδα σημείωσε μόνο μία νίκη επί της Άιντραχτ, η οποία συνέβη εκτός έδρας, τα υπόλοιπα – ισοπαλίες με το Αννόβερο και τη Βέρντερ και ήττες από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Στουτγάρδη. Μέτρια αποτελέσματα μιας μέτριας ομάδας.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν απόκτησε καλή φόρμα, οι “κόκκινοι” βγάζουν μία ξηρή νίκη μετά την άλλη. Είναι πολύ απίθανο ότι οι “λύκοι” θα είναι σε θέση να δείξουν άξια αντίσταση στην ισχυρότερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα, ακόμη και αν λάβουμε υπόψη ότι αισθητικά μετά από την αλλαγή του προπονητή η Βόλφσμπουργκ πρέπει τώρα να βιώνει τη αναζωογόνηση. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο φαβορί έχει καλές πιθανότητες να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *