The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λεβερκούζεν

BayernMunich-BayerLeverkusen-18.08

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

18/08/2017, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γερμανίας στην Μπουντεσλίγκα θα ανοίγει ο αγώνας μεταξύ Μπάγερν και Λεβερκούζεν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Βαυαρών, οι οποίοι παίζουν πολύ καλά εντός έδρας τους, οι «κόκκινοι» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με τη νίκη πάνω στον κύριο αντίπαλο, την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Δύο αγώνες ήδη υπάρχουν

Η Μπάγερν έχει ήδη πίσω της δύο επίσημους αγώνες σ’ αυτή τη σεζόν. Πρώτα, οι «κόκκινοι» έχουν παίξει στο Ντόρτμουντ τον αγώνα για το Σούπερ Καπ Γερμανίας κατά της Μπορούσια. Ο βασικός χρόνος του παιχνιδιού έληξε με ισοπαλία 2:2, στη διαδικασία των πέναλτι η Μπάγερν ήταν ισχυρότερη. Επιπλέον, η ενδεκάδα του Αντσελότι στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας εκτός έδρας σημείωσε συντριπτική νίκη στην επαρχιακή Τσέμνιτσερ με σκορ 5:0. Όλες αυτές οι στατιστικές δείχνουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Υπάρχουν προβλήματα

Η Λεβερκούζεν έχει παίξει μόνο ένα επίσημο αγώνα. Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γερμανίας οι «φαρμακοποιοί» στην παράταση νίκησαν την Καρλσρούη 3:0. Πριν από αυτό το ματς η Λεβερκούζεν έπαιξε πολλά φιλικά, στα τέσσερα τελευταία οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σημείωσαν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ισοπαλίες καταγράφηκαν στα παιχνίδια εναντίον Αντάλιασπορ και Θέλτα, ήττες – από τη Sandhausen και Λάτσιο.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα στη σεζόν θα προσπαθήσει να δείξει όλες τις δυνάμεις της και να νικήσει τον αντίπαλο με ένα καλό χάντικαπ. Αναμένεται παραγωγικό παιχνίδι, επειδή η Μπάγερν εντός έδρας συχνά προκαλεί αίσθηση, ενώ η Λεβερκούζεν έχει αισθητά προβλήματα με την άμυνα, αλλά ταυτόχρονα οι «φαρμακοποιοί» και οι ίδιοι μπορούν να σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *