The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν εναντίον Ίντερ

BayernMunich-Inter-27.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

 «Το Εθνικό Στάδιο», Σιγκαπούρη

Ημερομηνία αγώνα: 27/07/2017 14:35 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπάγερν και Ίντερ θα παίξουν μεταξύ τους την ερχόμενη Πέμπτη στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών στη Σιγκαπούρη. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των παικτών της Μπάγερν που μέχρι στιγμής αποτυγχάνουν σ’ αυτό το τουρνουά. Σε αντίθεση με το γερμανικό γίγαντα η ιταλική ομάδα παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο και έχει ήδη μια νίκη στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Η Μπάγερν στο τρέχον Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών έχει χάσει δύο αγώνες: πρώτα στα πέναλτι από την Άρσεναλ Λονδίνου, και μετά από αυτό 0:4 από τη Μίλαν Ιταλίας. Το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί ως απογοητευτικό, διότι σε αντίθεση με το «ερυθρόμαυρους» η Μπάγερν εκτός εποχής δεν είχε μεγάλες αλλαγές προσωπικού, αλλά προς το παρόν η ομάδα είναι πολύ μακριά από το υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, στο οποίο ο σύλλογος έχει μάθει τον τελευταίο καιρό.

Ο Spalletti ήταν στο σωστό δρόμο

Η Ίντερ στην τρέχουσα εκτός εποχής περιοδεία έπαιξε τέσσερα ματς, με αποτέλεσμα – δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Οι νίκες καταγραφήκαν πάνω στη Wattens και Λυών Ολιμπίκ, ισοπαλία με τη Σάλκε, ήττα από τη Νυρεμβέργη. Η Ίντερ έχει σημαντικές αλλαγές: ήρθε νέος προπονητής, αγόρασαν μερικούς παίκτες, που πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα και να βελτιώσουν την ποιότητα του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στην άμυνα.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ ήταν σε θέση στον τελευταίο της αγώνα να νικήσει τη Λυών Γαλλίας, και οι Μιλανέζοι θα προσπαθήσουν να πολεμήσουν την Μπάγερν, η οποία μέχρι στιγμής στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών δε φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στην Ίντερ φαίνεται καλή επιλογή και η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *