The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό – Φενέρμπαχτσε στις 03/08/2016 στις 21:45

Monaco-Fenerbahce-03.08

Τουρνουά: Τσάμπιονς Λιγκ

Στο πλαίσιο των δεύτερων παιχνιδιών του τρίτου προκριματικού γύρου η γαλλική Μονακό στην έδρα της θα φιλοξενεί την τουρκική Φενέρμπαχτσε. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της αντιπαράθεσης, το οποίο έλαβε χώρα στην έδρα των “καναρινιών”, έληξε με τη νίκη των γηπεδούχων με σκορ 2:1. Τώρα ο στόχος της ενδεκάδας του Λεονάρντ Ζαρντίμ είναι να νικήσει τον αντίπαλο με κάθε κόστος, κατά προτίμηση με χάντικαπ με δύο ή περισσότερα γκολ.

Στην εκτός εποχής περιοδεία ο σημερινός ιδιοκτήτης της ομάδας των «πριγκίπων» ο Dmitry Rybolovlev δεν λυπήθηκε λεφτά για τις μεταφορές στην ομάδα του. Η ομάδα έχει γεμίσει με το Σιντιμπέ, Mendy, Glick και Benasser. Βασικά ο Ζαρντίμ έχει ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μονακό, γιατί με τη δημιουργικότητα στους «πρίγκιπες» και πριν ήταν όλα εντάξει. Στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Φενέρ δεν μπόρεσε να παίξει ο κύριος τερματοφύλακας της Μονακό ο Σουμπάσιτς, καθώς και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αντικαταστάθηκε από τον αντικαταστάτη του De Sanctis.

Η τουρκική ομάδα ταξιδεύει στο Μονακό για την ισοπαλία, η οποία θα βγάλει τους Τούρκους στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Κωνσταντινούπολη σε υψηλό επίπεδο έπαιξε ο Emenike, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στη μίσθωση. Αυτός ο επιθετικός κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, αξιοποιώντας τα λάθη των αμυντικών. Δύο γκολ εντός έδρας είναι καλά, αλλά η δεχόμενη μπάλα από τη Μονακό μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά στην Φενέρμπαχτσε, οι Τούρκοι οπωσδήποτε πρέπει να σκοράρουν στο Μονακό.

Πρόβλεψη

Η Φενέρμπαχτσε είναι ομάδα του υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου, αλλά η Μονακό φαίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Μεγάλες οικονομικές επενδύσεις εκ μέρους του ιδιοκτήτη των “πριγκίπων” έγιναν όχι μόνο για τα επιτεύγματα στο Εθνικό πρωτάθλημα, αλλά και για να μπορέσει αυτή η γαλλική ομάδα να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: προσωπικό over 1 (1) με απόδοση 1,43 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *