The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό – Νις

Monaco-Nice-04.02

Τουρνουά: Λιγκ 1

Χώρος: «Λούης Β’», το Μονακό

Ημερομηνία αγώνα:04/02/2017 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ο κεντρικός αγώνας του 23ου γύρου του Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι χωρίς αμφιβολία η αναμέτρηση μεταξύ Μονακό και Νις, δύο ομάδων που είναι ηγέτες στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Γαλλίας. Σ’ αυτή τη συνάντηση οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν την τάση να βλέπουν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί. Με τη θέση αυτή μπορούμε να συμφωνήσουμε, γιατί η Μονακό παίζει πολύ καλά στο «Λούης Β’», ενώ οι «αετοί» τον τελευταίο καιρό έχουν επιβραδύνει αρκετά, και πλέον δεν προκαλούν αίσθηση, όπως το 2016.

Ηγέτες

Μετά από 22 γύρους στην Λιγκ 1 η Μονακό βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του γκρουπ, έχοντας στη ενεργητικό της 49 πόντους. Η Νις έχει σκοράρει τον ίδιο αριθμό βαθμών, αλλά ο αριθμός των νικών είναι μεγαλύτερος των Monegasques, γι’ αυτό έρχονται μπροστά. Εντός έδρας της η Μονακό έχει παίξει 11 αγώνες, όπου πέτυχε 9 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σε τέσσερις τελευταίους αγώνες οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η οποία έλαβε χώρα στις 29 Ιανουαρίου στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεύτερη

Η Νις βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του Λιγκ 1, αλλά μπορούμε ήδη να πούμε ότι η τρίτη θέση για τους “αετούς” θα είναι μια τεράστια επιτυχία. Εκτός έδρας η Νις έπαιξε 10 συναντήσεις, όπου σημείωσε πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, διαφορά τερμάτων είναι 12:7.

Πρόβλεψη

Τραβάει την προσοχή η ικανότητα των δύο ομάδων να χάνουν. Η Μονακό στο «Λούης Β’» έχασε μόνο 10 γκολ σε 11 παιχνίδια, ενώ η Νις εκτός έδρας ακόμα λιγότερο – 7. Στην περίπτωση αυτή το στοίχημα στο under σ’ αυτό το ματς φαίνεται περισσότερο από λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: under 2,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *