The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Λυών

monaco-lyon-18-12

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Λουί Β΄

Ο κεντρικός αγώνας του 18ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι μια μονομαχία μεταξύ Μονακό και Λυών, δύο ομάδων που μάχονται για τη θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Monegasques ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, και με την άποψη αυτή των “παντογνωστών” δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, ιδίως δεδομένου στατιστικών στοιχείων των «ερυθρόλευκων» εντός έδρας.

Δεύτεροι

Η Μονακό μετά από 17 γύρους στην Λιγκ 1 έχει στο ενεργητικό της 39 πόντους και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, μόνο μία μονάδα πίσω από τη Νις, η οποία είναι ηγέτης. Εντός έδρας της η ομάδα του Ζαρντίμ έπαιξε οκτώ αγώνες, όπου σημείωσε επτά νίκες και μία ισοπαλία, 31:6 είναι η διαφορά τερμάτων. Στους πέντε τελευταίους επίσημους αγώνες η Μονακό σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Τέταρτοι

Η Λυών ξεκίνησε τη σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά σταδιακά η ομάδα του Bruno Zhenezo έχει συνέρθει και άρχισε να δείχνει καλά αποτελέσματα. Μετά από 16 παιχνίδια στο ενεργητικό των «υφαντουργών» είναι 28 πόντοι και η τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λυών έχει ένα παιχνίδι ακόμα. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Λιγκ 1 η Λυών έπαιξε εννέα αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μονακό βάζει όλα τα δυνατά για να κατακτήσει τον τίτλο, οι “ερυθρόλευκοι” είναι μόνο μία μονάδα πίσω από τον ηγέτη του πρωταθλήματος, την Νις, έτσι ώστε τα κίνητρα των Monegasques θα είναι τα μέγιστα. Με τη σειρά της η ομάδα της Λυών, επίσης, δεν είναι δώρο, αλλά εκτός έδρας οι “υφαντουργοί” δεν παίζουν με την ίδια αυτοπεποίθηση, όπως εντός έδρας, γι’ αυτό η Μονακό στο επερχόμενο παιχνίδι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *