The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Monaco-PSG-29.07

Σούπερ Καπ Γαλλίας Τελικός

Αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της Ταγγέρης, Ταγγέρη

Το επόμενο Σάββατο στην Ταγγέρη στο Μαρόκο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το Σούπερ Καπ Γαλλίας μεταξύ Μονακό, πρωταθλήτριας της χώρας της σεζόν 2016 – 17, και Παρί Σεν Ζερμέν, κατόχου του Κυπέλλου Γαλλίας της ίδιας σεζόν. Οι εταιρείες στοιχημάτων σ’ αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους Παριζιάνους ξεκάθαρο φαβορί, κάτι πού γενικώς μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή η Μονακό εκτός εποχής έχει χάσει μια σειρά από καλλιτέχνες, και σημαντικούς κιόλας, ενώ οι νέοι που ήρθαν για να τους αντικαταστήσουν θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν πλήρως στην ομάδα. Με τη σειρά της η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι σταθερή, δεν έχει μεγάλες απώλειες.

Λίγες νίκες

Η Μονακό προετοιμαζόταν για την επερχόμενη σεζόν, παίζοντας φιλικά, σε πέντε τελευταίους φιλικούς αγώνες καταγράφηκε μόνο μία νίκη επί της Στόουκ, επίσης υπάρχουν ισοπαλίες με την Ραπίντ Βιέννης, ΠΣΒ, Φενέρμπαχτσε, ήττα από την Σπόρτινγκ. Τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ καλά, λένε ότι η ομάδα περνάει την αναδιάρθρωση.

Στο Διεθνές Κύπελλο

Αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση στο Διεθνές Κύπελλο, αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο ένα από τα τρία παιχνίδια στο τουρνουά. Η νίκη σημειώθηκε στον αγώνα εναντίον Ρόμα, και στα πέναλτι κιόλας, καθώς η κανονική διάρκεια έληξε με ισοπαλία 1:1. Εκτός από αυτή την νίκη υπήρχαν ήττες 2:4 από την Τότεναμ και 2:3 από την Γιουβέντους.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει αποκτήσει την καλύτερή της κατάσταση, αλλά η ομάδα δεν έχασε ούτε έναν ηγέτη εκτός σεζόν, σε αντίθεση με τη Μονακό, η οποία έχει πωλήσει σε διάφορα clubs ένα μεγάλο αριθμό παικτών της βάσης. Σε μια τέτοια κατάσταση μπορούμε να πούμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι άξιο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αυτή η ομάδα σίγουρα θα θέλει να ξεκινήσει την επίσημη σεζόν με τη νίκη πάνω στο βασικό της αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της ΠΣΖμε απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *