The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Σαιντ-Ετιέν

Monaco-SaintEtienne-17.05

Λιγκ 1 Γαλλίας

Τετάρτη, 17 Μαΐου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄

Η Μονακό την επόμενη Τετάρτη εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Σεντ Ετιέν, επισήμως οι Monegasques δεν είναι ακόμα πρωταθλητές της Γαλλίας, αλλά πραγματικά η ΠΣΖ πλέον δεν θα είναι σε θέση να καλύψει τη διαφορά με τους «ερυθρόλευκους» στο τρέχον πρωτάθλημα. Τώρα το χάντικαπ μεταξύ αυτών των αντιπάλων έχει φτάσει στις τρεις μονάδες, και οι Παριζιάνοι μπορούν ακόμα να καλύψουν τη διαφορά στους βαθμούς με την ομάδα από τη Γαλλική Ριβιέρα, αλλά η διαφορά τερμάτων είναι πολύ μεγάλη, έτσι ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορέσει να τη καλύψει.

Σχεδόν πρωταθλήτρια

Σε κάθε περίπτωση, λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Μονακό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι δε θα είναι ενεργή, τι καλύτερο μπορεί να γίνει απ’ το να απολαύσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα μαζί με τους οπαδούς της, νικώντας ένα δύσκολο αντίπαλο; Οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δε θα είναι πολύ δραστήριοι στο επερχόμενο παιχνίδι. Τώρα στο ενεργητικό τους οι Monegasques έχουν 89 πόντους μετά από 36 αγώνες του πρωταθλήματος.

Χωρίς την Ευρώπη

Η Σεντ-Ετιέν πήγε πολύ καλά σε όλο τον αγώνα του τουρνουά, αλλά προς το τέλος του πρωταθλήματος οι «πράσινοι» χαλάρωσαν. Στους έξι τελευταίους αγώνες η Σεντ Ετιέν έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μία φορά, εκτός έδρας την Γκινγκάμπ, τα υπόλοιπα ματς – τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Οι ισοπαλίες συνέβησαν με τη Νάντη, Ρεν και Μπορντό, ήττες – από τη Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ. Εκτός έδρας η Σεντ-Ετιέν έχει κερδίσει πέντε από τους 17 αγώνες του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Η Μονακό την ερχόμενη Τετάρτη επίσημα θα κερδίσει τον τίτλο στον αγώνα εναντίον Σεντ-Ετιέν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι αυτό θα συμβεί μέσα από τη σαρωτική νίκη επί του αντιπάλου της. Η φόρμα των μελλοντικών φιλοξενουμένων δεν είναι η καλύτερη, καθώς και οι «πράσινοι» δύσκολα μπορεί να ονομαστούν ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μονακό με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *