The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Τουλούζ

Monaco-Toulouse-29.04

Λιγκ 1 Γαλλίας

Σάββατο, 29 Απριλίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄

Η Μονακό την περασμένη Τετάρτη έχασε με μεγάλο σκορ στο Παρίσι από τη ΠΣΖ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γαλλίας. Ο Jardim για εκείνο τον αγώνα έβγαλε σχεδόν το δεύτερο σχήμα, ο Πορτογάλος τεχνικός, στην ουσία, έχει θυσιάσει το Κύπελλο για τη Λιγκ 1 και το Champions League, για τα τρία τουρνουά απλά δεν έφταναν οι δυνάμεις των Monegasques. Το ερχόμενο Σάββατο η Μονακό εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Τουλούζ, και εδώ σίγουρα θα βγει το κύριο σχήμα αυτής της ομάδας.

Ηγέτης της Λιγκ 1

Η Μονακό μετά από 33 γύρους στην Λιγκ 1 έχει στο ενεργητικό της 80 πόντους, τον ίδιο αριθμό έχει και η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι Παριζιάνοι έχουν παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μονακό κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές με μία ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Μπορούσια Ντόρτμουντ δύο φορές, Ντιζόν, Ολιμπίκ.

Βάλτος

Ενώ η Τουλούζ βρίσκεται στην 11η θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1, η ομάδα αυτή πλέον δεν αγωνίζεται για τίποτε, αλλά δεν έχει επίσης κινδύνους να αποκλειστεί από την ελίτ. Στους έξι τελευταίους αγώνες η Τουλούζ νίκησε μόνο μια φορά τη Μονπελιέ, δύο φορές έχασε από την Λυών, Γινγκάμπ, τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία με τη Νις, Μαρσέιγ και Ρεν. Εκτός έδρας η Τουλούζ όλη τη σεζόν δεν έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο, καταφέρνοντας να κερδίσει μόνο δύο φορές με επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Πρόβλεψη

Μετά την ήττα από τη Παρί Σεν Ζερμέν η Μονακό θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση, η Τουλούζ είναι ένας καλός αντίπαλος για μια άλλη σίγουρη νίκη εντός έδρας. Η Μονακό παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας της, και τον αγώνα κόντρα στο Παρίσι έπαιξε με το δεύτερο σχήμα, δηλαδή, η βάση των Monegasques έχει διατηρήσει φρεσκάδα, η οποία θα χρειαστεί για τη νίκη. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Τουλούζ φαίνεται δύναμη εκτός έδρας. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μονακό με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *