The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Καέν στις 21/12/2016, 9:50 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

monaco-caen-21-12

Λιγκ 1 Γαλλίας

Η Μονακό, μετά την εντός έδρας ήττα από την Λυών, θα φιλοξενεί την Καέν. Ο μελλοντικός αντίπαλος των Monegasques είναι η ομάδα-αουτσάιντερ της Λιγκ 1, έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν βλέπουν τις πιθανότητες για τους φιλοξενούμενους στο επερχόμενο παιχνίδι, ιδιαίτερα ότι μετά την δυσάρεστη ήττα οι παίκτες της Μονακό θα έχουν το μέγιστο κίνητρο και την επιθυμία να κερδίσουν.

Δεύτεροι στη Λιγκ 1

Μετά από 18 γύρους στην Λιγκ 1 η Μονακό έχει στο ενεργητικό της 39 πόντους και βρίσκεται τη δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Γαλλίας, τέσσερις μανάδες πίσω από την Ολιμπίκ από τη Λυών. Εντός έδρας της η Μονακό στη Λιγκ 1 έπαιξε εννέα αγώνες, στους οποίους σημείωσε επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 32:9. Στην τρέχουσα σεζόν εντός έδρας καλύτερα από τους «ερυθρόλευκους» παίζουν μόνο δύο ομάδες: Νις και Ρεν, οπότε το στοίχημα στους γηπεδούχους στο επερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ λογικό.

Εντός έδρας δεν είναι άσχημη

Η Καέν σε 17 γύρους του πρωταθλήματος της Γαλλίας ήταν σε θέση να πάρει στα χέρια της 18 πόντους, 17 εκ των οποίων η ομάδα από τη Νορμανδία κέρδισε στους εντός έδρας αγώνες, δηλαδή εκτός έδρας σε οκτώ παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει μόνο ένα βαθμό με επτά ήττες. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν είναι λογικό να ελπίζουμε ότι η Καέν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί με τη Μονακό.

Πρόβλεψη

Η Μονακό τρελαίνεται με τον εαυτό της για την ήττα από τη Λυών, γι’ αυτό θα απελευθερώσει όλη την οργή της στην καημένη της Καέν, η οποία δεν ξέρει να παίξει εκτός έδρας καθόλου. Επιπλέον, η επερχόμενη περιοδεία θα είναι η τελευταία το 2016 και η ομάδα του Zhardima θα προσπαθήσει να την τελειώσει με κάτι θετικό για τον εαυτό της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μονακό με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *