The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Μπεσίκτας

Monaco-Besiktas-17.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τρίτη, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄, Μονακό

Η Μονακό την επόμενη Τρίτη στην έδρα της θα φιλοξενεί την τουρκική Μπεσίκτα στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Monegasques σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του Τζάρντιμ δεν είναι και τόσο καλά. Η Μπεσίκτας ποντάρει τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά καλή πιθανότητα να συνεχίσουν τις εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και την άνοιξη.

Έχασαν από τη Λυών

Η Μονακό εκτός σεζόν έχασε μεγάλο αριθμό σημαντικών παικτών, οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι η ποιότητα του ποδοσφαίρου των ερυθρόλευκων έπεσε αξιοσημείωτα. Επιπλέον, και ο πάγκος έχει αραιωθεί αρκετά. Εάν την περασμένη σεζόν ο Τζάρντιμ διένεσε επιδέξια δυνάμεις στη Λιγκ 1 και στο Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα αυτός ο τεχνικός περιστρέφει τη σύνθεση, χρησιμοποιώντας πολύ νέους παίκτες, θέτει προτεραιότητες στα τουρνουά.

Επίσης με αλλαγές

Η Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα της Τουρκίας έχει ήδη αρνητική διαφορά από την Γαλατασαράι πέντε βαθμούς, η οποία μπορεί κιόλας να αυξηθεί μετά το Σαββατοκύριακο. Αλλά τώρα οι “αετοί” της Κωνσταντινούπολης στις σκέψεις τους είναι εξολοκλήρου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από δύο γύρους στο Τσάμπιονς Λιγκ στο ενεργητικό της Μπεσίκτας υπάρχουν 6 μονάδες, αυτή η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου G, πέντε βαθμούς μπροστά από τη Μονακό και ΡΜ Λειψίας, τρεις βαθμούς μπροστά από την Πόρτο.

Πρόβλεψη

Τη Μονακό στο επόμενο παιχνίδι θα ικανοποιήσει μόνο η νίκη επί της Μπεσίκτας, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι αποδεκτό. Ο Τζάρντιμ δεν έβγαλε στο παιχνίδι του Λιγκ 1 Γαλλίας με την Λυών τον Falcao, φυλάγοντας τον Κολομβιανό για την Μπεσίκτας, οπότε ο Νοτιοαφρικανός σίγουρα με φρέσκες ​​δυνάμεις θα προκαλεί αίσθηση την επόμενη Τρίτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *