The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Τουλούζ

Monaco-Toulouse-04.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 4 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄, Μονακό

Ο εναρκτήριος αγώνας της Λιγκ 1 Γαλλίας της σεζόν 2017–18 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Μονακό και Τουλούζ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων, φυσικά, είναι στην την πλευρά των μελλοντικών γηπεδούχων, παικτών της Μονακό. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός εποχής οι Monegasques υπέστη μια σειρά από απώλειες, και τώρα για την αποκατάσταση των συνθηκών του παρελθόντος αυτή η ομάδα θα χρειαστεί κάποιο χρόνο. Με τη σειρά της η Τουλούζ είναι μία αξιοπρεπή γαλλική ομάδα με μια καλή επιλογή των παικτών, η οποία είναι σε θέση να δώσει μάχη στην τρέχουσα Μονακό.

Πολλά προβλήματα

Η Μονακό έχει προλάβει να παίξει ένα επίσημο παιχνίδι, ήταν αγώνας για το γαλλικό Σούπερ Καπ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν. Σε εκείνο το παιχνίδι η Μονακό σκόραρε το πρώτο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει την υπεροχή. Στο δεύτερο μισό της συνάντησης οι Παριζιάνοι χρησιμοποίησαν τα λάθη του αντιπάλου και έδειξαν υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων.

Φιλικά

Η Τουλούζ προετοιμαζόταν για την επερχόμενη σεζόν, παίζοντας φιλικά. Οι αντίπαλοι στα φιλικά ήταν: Ρόντε, Νιμ, Αλαβές, Μονπελιέ, Οσασούνα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι συναντήσεις έληξαν με under, και γενικώς η Τουλούζ στη σεζόν 2016-17 ήταν μια ομάδα του πάτους, ειδικά όσο αφορά τους αγώνες εκτός έδρας. Σε 19 παιχνίδια εκτός έδρας στη Λιγκ 1 Γαλλίας  της σεζόν 2017–18 η Τουλούζ έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο δύο παιχνίδια με οκτώ ισοπαλίες και εννέα ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 9:23.

Πρόβλεψη

Η Μονακό είναι σαφώς ισχυρότερη από τη Τουλούζ, αλλά οι «μωβ» ξέρουν να αμύνονται αρκετά καλά, όπως μπορεί να δει κανείς από τα στατιστικά της περασμένης σεζόν. Με τη σειρά της η Μονακό, αν και πρωταθλήτρια της Γαλλίας, αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο το προηγούμενο έτος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *