The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μολδαβία εναντίον Ουαλία

Moldova-Wales-05.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Τρίτη, 5/09/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ζίμπρου, Κισινάου

Στις 5 Σεπτεμβρίου στις 9:45 μ.μ. στο Κισινάου στο στάδιο Ζίμπρου η εθνική Μολδαβίας θα φιλοξενεί την εθνική Ουαλίας στον αγώνα του 8ο γύρο των ευρωπαϊκών προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018.

Η Μολδαβία συνηθισμένα σέρνεται στην ουρά του προκριματικού ομίλου. Στον τρέχοντα γύρο οι Μολδαβοί δεν έχουν κερδίσει ακόμα, και σε φιλικούς αγώνες σπάνια κερδίζουν. Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου η εθνική Μολδαβίας έπαιξε εκτός έδρας με την εθνική  Σερβίας, πράγμα που σημαίνει ότι οι σημερινοί δύο βαθμοί με διαφορά τερμάτων 4-15 και η τελευταία θέση στον όμιλο είναι απίθανο να αλλάξουν. Σε αυτά τα προκριματικά η εθνική της Μολδαβίας πραγματοποίησε 3 συναντήσεις στην έδρα της, έχασε από τη Σερβία 0:3 και την Ιρλανδία 1:3, καταφέρνοντας να πάρει βαθμούς από τους ίδιους με τον εαυτό της αουτσάιντερ την εθνική Γεωργίας 2:2.

Η εθνική της Ουαλίας έχασε μόλις ένα ματς από τα 10 τελευταία παιχνίδια της, αν και κέρδισε μόνο 4 αναμετρήσεις, τελευταία φορά πήρε τους τρεις βαθμούς στον πρώτο προκριματικό γύρο εντός έδρας με τη Μολδαβία 4:0. Μετά απ’ αυτό ο Gareth Bale και οι συνεργάτες του δίνουν μια σειρά από 5 ισοπαλίες, τρεις φορές παίζοντας 1:1, και από μία φορά 0:0 και 2:2. Η υπερβολική ηρεμία βάζει τις πιθανότητες της Ουαλίας για το ταξίδι στη Ρωσία το 2018 υπό μεγάλη αμφιβολία, μετά από 6 περιοδείες με 8 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 9:5 βρίσκεται μόνο στη τρίτη θέση στον προκριματικό όμιλο, πίσω από τους πρωτοπόρους, εθνικές Ιρλανδίας και Σερβίας από 4 μονάδες. Εκτός έδρα η εθνική Ουαλίας έπαιξε τρία παιχνίδια και όλα με ισοπαλία με συνολικό σκορ 3:3.

Πρόβλεψη

Η εθνική Μολδαβίας είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, μετά βίας ακόμη και εντός έδρας η ομάδα θα είναι σε θέση να σταματήσει την Ουαλία, η οποία στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζεται μόνο νίκη, και κατά προτίμηση μεγάλη για να βελτιωθεί η διαφορά τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Ουαλίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *