The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μετς εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Metz-PSG-08.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο του Σεν-Συμφοριέν, Longevillelès-Μετς

Την πέμπτη περιοδεία της Λίγκας 1 Γαλλίας θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Μετς και ΠΣΖ, του αουτσάιντερ και του ηγέτη του πρωταθλήματος Γαλλίας. Είναι φανερό ότι η ΠΣΖ είναι σαφές φαβορί του επερχόμενου αγώνα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας του Παρισιού έπαιξαν στα μέσα του Σαββατοκύριακου για τις εθνικές τους, οπότε επιστρέψανε στο σύλλογο ανισόρροποι, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα του επερχόμενου αγώνα.

Μόνο ήττες

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της Λίγκ 1 στο ενεργητικό της Μετς είναι 0 βαθμούς, αυτή η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία 20η θέση στην κατάταξη του ελίτ γαλλικού πρωταθλήματος. Οι ήττες καταγράφηκαν από την Γκινγκάμπ, Μπορντό, Μονακό και Καέν. Σε αυτούς τους αγώνες σημειώθηκε μόνο ένα γκολ, χάθηκαν 7.

Καθρέπτης

Η ΠΣΖ είναι ένας καθρέφτης της Μετς, οι πρωτευουσιάνοι κέρδισαν σε τέσσερα παιχνίδια της Λιγκ 1, όπου συμμετείχαν, εκτός από αυτό οι «κόκκινο-μπλε» έχουν ήδη κερδίσει ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν – το Σούπερ Γαλλία. Οι νίκες στο πρωτάθλημα της Γαλλίας καταγράφηκαν πάνω στην Αμιέν, Γκινγκάμπ, Τουλούζ και την Σαιντ-Ετιέν, σε αυτούς τους αγώνες οι Παριζιάνοι έχασαν μόνο δύο γκολ στο δικό τους δίχτυ. Οι Παριζιάνοι από την αρχή της σεζόν ξεκίνησαν την κούρσα για την απόκτηση του τίτλου πρωταθλήτριας με τη Μονακό, οι δύο ομάδες έχουν από 12 μονάδες στο ενεργητικό τους, ο ηγέτης του γαλλικού πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να χάσει βαθμούς στο ματς με αουτσάιντερ.

Πρόβλεψη

Η Μετς έχει μεγάλα προβλήματα στην επίθεση, αυτή η ομάδα έχει τις λιγότερες αποδόσεις στη Λιγκ 1, ενώ οι Παριζιάνοι τα έχουν όλα μια χαρά στην άμυνα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε αυτή τη στιγμή τον ελάχιστο αριθμό των γκολ στις τέσσερις αγωνιστικές, τρεις αγώνες έπαιξε στο 0. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: στεγνή νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *