The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μετς εναντίον Μονακό

Metz-Monaco-18.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο του Σεν-Συμφοριέν, Longeville-lès-Metz

Τον τρίτο γύρο του Λιγκ 1 Γαλλίας θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ Μετς και Μονακό, των ομάδων, οι οποίες εντελώς διαφορετικά ξεκίνησαν την τρέχουσα περιοδεία. Αν η Μονακό έχει 100% αποτέλεσμα, η Μετς στο ενεργητικό της έχει μηδέν. Στο επερχόμενο παιχνίδι η Μονακό υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί, αυτό είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των διαφορετικών παραγόντων.

Δύο ήττες

Η Μετς έπαιξε δύο γύρους του γαλλικού πρωταθλήματος, και δύο φορές έχασε από τους αντιπάλους της. Στην πρώτη αγωνιστική η Μετς υπέστη εντός έδρας ήττα από την Γκινγκάμπ  1:3, κατά το δεύτερο γύρο εκτός έδρας αυτή η ομάδα ήταν πιο αδύναμη από την Μπορντό, χάνοντας με σκορ 0:2. Στο βαθμολογικό πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος η Μετς βρίσκεται στην 17η θέση.

Ένας από τους ηγέτες

Η Μονακό έχει έξι βαθμούς στο ενεργητικό, το ίδιο και η Λυών, Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν. Μεταξύ αυτών των ομάδων, καθώς και Μπορντό, πιθανόν Νις μπορεί να ξεδιπλωθεί ο αγώνας για την πρώτη θέση στον πίνακα, και θέσεις στη ζώνη του Champions League. Η Μονακό έχασε τον αγώνα για το Σούπερ Καν Γαλλίας 1:2 από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά κέρδισε και τους δύο αγώνες στο Λιγκ 1 εναντίον Τουλούζ και Ντιζόν. Και τα δύο παιχνίδια έχουν βγει του «ύψους», η Μονακό σκόραρε συνολικά επτά γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Οι Monegasques σίγουρα θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί, τόσο πολύ που ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» είναι εύπεπτος.

Πρόβλεψη

Η Μονακό πάει στο Μετς για να κερδίσει τους τρεις πόντους, η ομάδα του Ζαρντίμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει μια καλή ευκαιρία της νίκης στο επερχόμενο παιχνίδι. Με τη σειρά της η Μετς ξεκίνησε σ’ αυτή τη σεζόν πολύ άσχημα. Αν οι μελλοντικοί οι γηπεδούχοι απέτυχαν να παίξουν ωραία με την Γκινγκάμπ , με τη Μονακό σίγουρα δεν θα το καταφέρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *