The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Νις

Marseille-Nice-07.05

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 7 Μαΐου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ

Την ερχόμενη Κυριακή στη Λιγκ 1 θα πραγματοποιηθεί ένας περίεργος αγώνας όπου η Μαρσέιγ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Νις, το ντέρμπι της νότιας Γαλλίας. Αλλά εκτός απ’ το γεγονός ότι είναι ντέρμπι, οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο στο τουρνουά για αυτό το παιχνίδι, επειδή η Νις, μετά από τη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει επιστρέψει στον αγώνα για τη δεύτερη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ η Μαρσέιγ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη συμμετοχή της στην επόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

Χωρίς ήττες

Η Μαρσέιγ έχει τώρα ένα πολύ καλό σερί, η ομάδα έχει να χάσει πολλά παιχνίδια στη σειρά, στα επτά τελευταία ματς – τρεις νίκες στην Ανζέ, Σεντ Ετιέν και Καέν, καθώς και ισοπαλίες με την Λιλ, Ντιζόν, Τουλούζ και Νανσί. Στην τρέχουσα σεζόν στην Λιγκ 1 η Μαρσέιγ έπαιξε εντός έδρας 17 αγώνες, όπου σημείωσε 11 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Εκτός έδρας Νις

Αλλά και η Νις δεν πρέπει να υποτιμάται, αυτή η ομάδα φαίνεται πολύ καλή αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των εκτός έδρας αγώνων. Αυτή τη στιγμή η Νις έχει 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και δύο ήττες σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια, η διαφορά τερμάτων είναι 20:15. Σε επτά τελευταία παιχνίδια η Νις σημείωσε τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, οι νίκες συνέβησαν στην Μπορντό, Λιλ, Νανσί και Παρί Σεν Ζερμέν, οι ισοπαλίες  – με Καέν, Νάντι και Τουλούζ.

Πρόβλεψη

Η Νις ξέρει να παίξει πολύ ποιοτικά σε εκτός έδρας αγώνες, ενώ η Μαρσέιγ δεν είναι άσχημη εντός έδρας της. Την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται αληθινή μάχη στη Λιγκ 1. Στην προτεινόμενη γραμμή πιο διασκεδαστικό είναι να παίξετε τους φιλοξενούμενους που πρόσφατα κατάφεραν να νικήσουν την ίδια την ΠΣΖ, σε μια τέτοια κατάσταση οι «αετοί» δεν θα φοβηθούν τη Μαρσέλ. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νις δε θα χάσει με απόδοση 1,89.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *