The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Μονακό

Marseille-Monaco-01.03

Κύπελλο Γαλλίας Γύρος των 16

Τετάρτη, 1 Μαρτίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ

Στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Γαλλίας έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι των ομάδων, η Μαρσέιγ εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Μονακό. Η Μαρσέιγ τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, και γι’ αυτό αυτή η ομάδα έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπει στη ζώνη των Ευρωπαϊκών κυπέλλων στη βαθμολογία της Λιγκ 1, αλλά ο τελευταίος αγώνας της Μαρσέιγ εναντίον ΠΣΖ έδειξε ότι μέχρι μια ανταγωνιστική ομάδα στα επίπεδα των ισχυρότερων η Ολιμπίκ θέλει ακόμα πολύ.

Είναι απαραίτητο να προσθέσει

Η Μαρσέιγ δεν είναι άσχημη τώρα, αλλά η ΠΣΖ είναι πολύ καλή επίσης. Η ομάδα από την πρωτεύουσα έφτασε στο νότο της Γαλλίας με τη βάση σύνθεση και ήδη στο έκτο λεπτό σκόραρε το πρώτο γκολ στην εστία του Πελέ. Όσο πιο μακριά, τόσο περισσότερα: 16ο λεπτό – Cavani, 50ο – Lucas, 61ο –Draxler. Μόνο μετά από 0:4 οι Παριζιάνοι αφήσανε της ενδεκάδα από τη Μαρσέιγ να σκοράρει ένα γκολ του γοήτρου, το τελικό σκορ του αγώνα είναι 5:1 υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ποια θα είναι η σύνθεση;

Ένα πολύ σημαντικό σημείο στο επερχόμενο παιχνίδι: τι σχήμα θα φέρει ο Jardim στη Μασσαλία την ερχόμενη Τετάρτη. Οι Monegasques τώρα έχουν χαλαρό πρόγραμμα αγώνων, το δεύτερο παιχνίδι του Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι θα πραγματοποιηθεί μόλις σε δύο εβδομάδες, και ανάμεσά τους είναι οι δύο εντός έδρας αγώνες εναντίον Νάντη και Μπορντό στη Λιγκ 1. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι δυνατό να αγωνιστεί και για το Κύπελλο Γαλλίας, διότι ο στόχος των μελλοντικών φιλοξενούμενων είναι νίκη σε όλα τα πρωταθλήματα όπου συμμετέχει αυτή η ομάδα.

Πρόβλεψη

Αν ο Jardim θα φέρει στη Μασσαλία το κύριο σχήμα, υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα ότι η Μονακό τουλάχιστον να μην χάσει το επερχόμενο αγώνα. Η Μαρσέιγ θα επιθυμεί την ικανοποίηση για τη μεγάλη ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το επίπεδο της σημερινής Μονακό δεν είναι πολύ χαμηλότερο από τους Παριζιάνους, έτσι ώστε οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο επερχόμενο παιχνίδι σίγουρα θα έχουν και πάλι προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: η Μονακό δε θα χάσει με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *