The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Λυών

Marseille-Lyon-31.01

Κύπελλο Γαλλίας Γύρος των 32

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ

Στο πλαίσιο των 32 του γαλλικού κυπέλλου η Μαρσέιγ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Λυών. Εντελώς πρόσφατα οι δύο ομάδες αυτές έχουν παίξει μεταξύ τους, τότε οι “υφαντουργοί” κατάφεραν να νικήσουν εύκολα τους “λιμενεργάτες” στην έδρα τους. Τώρα η ομάδα του Γκαρσία έχει πολύ καλή ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την ήττα.

Πέμπτη στο βαθμολογικό πίνακα

Η Μαρσέιγ Ολιμπίκ σε πέντε ακραίους αγώνες σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Μπάστια, την Τουλούζ στο Κύπελλο Γαλλίας και τη Μονπελιέ. Οι ήττες σημειώθηκαν από τη Μονακό και Λυών. Στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1 η Μαρσέιγ Ολιμπίκ είναι στην πέμπτη θέση με 33 πόντους στο ενεργητικό. Εντός έδρας της η Μαρσέιγ στο πρωτάθλημα Γαλλίας έπαιξε 11 παιχνίδια, όπου σκόραρε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 17:6.

Εκτός έδρας Λυών

Με τη σειρά τους οι “υφαντουργοί” κατά την τρέχουσα περίοδο παίζουν πολύ καλά εντός έδρας τους. Αυτή τη στιγμή η Λυών εκτός έδρας στο πρωτάθλημα Γαλλίας έπαιξε 10 παιχνίδια, όπου σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Σε πέντε ακραία παιχνίδια οι “υφαντουργοί” σημείωσαν πέντε νίκες και δύο ήττες. Οι ήττες σημειώθηκαν από την Καέν και Λιλ, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Μαρσέιγ, Angers και Μονπελιέ.

Πρόβλεψη

Μια πρόσφατη προσωπική συνάντηση μεταξύ Λυών και Μαρσέιγ έδειξε ότι οι “υφαντουργοί” τώρα είναι πολύ ισχυρότεροι από το νότιο αντίπαλό τους. Ο παράγοντας της έδρας στον επερχόμενο αγώνα θα είναι στην πλευρά της Μαρσέιγ, αλλά αν αυτό βοηθήσει τους “λιμενεργάτες” είναι μεγάλο ερώτημα. Η Λυών σίγουρα δεν θα γίνει πρωταθλήτρια Γαλλίας αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί στο Κύπελλο Γαλλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: η Λυών δε θα χάσει με απόδοση 1,54.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *