The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρίτιμο – Μπενφίκα στις 20/05/2016, 21:45

Маритиму-Бенфика-20.05

Την Παρασκευή, 20 Μαΐου στις 21:45 θα ξεκινήσει το τελικό παιχνίδι του Λιγκ Καπ, όπου συναντώνται Μαρίτιμο και Μπενφίκα.

Η Μαρίτιμο είχε ένα αδύναμο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στη 13η θέση στο πρωτάθλημα με 35 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 45-63. Έχοντας εξασφαλίσει τη θέση στην ελίτ του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, η Μαρίτιμο άρχισε να προετοιμάζεται για τον τελικό και, ως εκ τούτου, έχασε τους τελευταίους 4 αγώνες με συνολικό σκορ 3:8, σε καθένα από αυτούς χάνοντας από 2 γκολ. Στο League Cup η Μαρίτιμο έχει διανύσει πολύ δρόμο, νικώντας τη Ακαδημαϊκού 2:1, στη συνέχεια κέρδισε στον όμιλο με τις Ferenshe, Famalicão και Πόρτο, σκοράροντας 7 πόντους σε τρία παιχνίδια, και, τέλος, στα ημιτελικά νίκησε Πορτιμονενσέ 1:3. Ως αποτέλεσμα, στο τουρνουά η Μαρίτιμο κέρδισε 4 από τα 5 παιχνίδια του Λιγκ Καπ και ένα παιχνίδι έπαιξε ισοπαλία.

Η Μπενφίκα είναι πρωταθλήτρια της Πορτογαλίας, οι “αετοί” σε 34 αγωνιστικές σκόραραν 88 πόντους, με διαφορά τερμάτων 88-22. Η αήττητη σειρά της ομάδας αποτελείται από 8 αγώνες, εκ των οποίων 7 η ομάδα κέρδισε. Στο Λιγκ Καπ η Μπενφίκα, όπως και στο πρωτάθλημα, έπαιξε δυνατά, κερδίζοντας στον όμιλο με δείκτη 100% με διαφορά τερμάτων 8:1 και αφήνοντας πίσω της τη Νιουκάστλ, Μορεϊρενσέ και Οριεντάλ. Στα ημιτελικά η ομάδα νίκησε τη Μπράγκα 2:1.

Η Μπενφίκα κέρδισε τη Μαρίτιμο στους τελευταίους έξι αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των δύο αγώνων της τρέχουσας σεζόν 6:0 και 2:0. Οι “αετοί” έχουν αποδείξει ότι στο πρωτάθλημα πραγματικά είναι η ισχυρότερη ομάδα της χώρας, στην τελική συνάντηση του Λιγκ Καπ πιστεύω χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα θα κερδίσουν το επόμενο τρόπαιο. Η πρόβλεψή μου είναι: η νίκη της Μπενφίκα με χάντικαπ-1.

Η πρόβλεψή μου είναι: η νίκη της Μπενφίκα με χάντικαπ-1 με απόδοση 1,52 στην εταιρεία Bet365


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *