The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΓΔΜ εναντίον Ισπανία

Macedonia-Spain-11.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Κυριακή, 11 Ιουνίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

 «Εθνική Αρένα», Σκόπια

Η εθνική Ισπανίας την ερχόμενη Κυριακή πρόκειται να επισκεφθεί την εθνική της Πρώην ΠΓΔΜ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Ίβηρες ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένης της τωρινής φόρμας των ομάδων και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους. Η εθνική της ΠΓΔΜ έχει σχεδόν χάσει την ευκαιρία να προκριθεί στην τελική του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ οι Ισπανοί αγωνίζονται με την εθνική Ιταλίας για την πρώτη θέση στον όμιλο G.

Πολλές ήττες

Η εθνική της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας μετά από πέντε γύρους στο προκριματικό Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 έχει στο ενεργητικό της τρεις βαθμούς, τους οποίους αυτή η ομάδα έχει κερδίσει, νικώντας την εθνική του Λιχτενστάιν με το 3:0. Πριν από τη νίκη αυτή η εθνική της ΠΓΔΜ έχασε από τους Αλβανούς, Ισραηλινούς, Ιταλούς και Ισπανούς. Η εθνική Ισπανίας νίκησε τους Βαλκάνιους με σκορ 4:0 στον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στη Γρανάδα.

Μάχη  με την Ιταλία

Η εθνική Ισπανίας πριν από λίγες ημέρες, στις εφτά Ιουνίου, έπαιξε φιλικό αγώνα με την κολομβιανή ομάδα, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 2:2. Όσο για τους επίσημους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, οι Ίβηρες κέρδισαν τέσσερα παιχνίδια από τα πέντε. Η μοναδική ισοπαλία συνέβη στον αγώνα με τους Ιταλούς, το σκορ αυτού του παιχνιδιού ήταν 1:1, οι νίκες επί του Λιχτενστάιν, Αλβανίας, ΠΓΔΜ και του Ισραήλ. Η εθνική Ισπανίας στα τρέχοντα προκριματικά δείχνει αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, σίγουρα αυτή η ενδεκάδα ταξιδεύει στα Βαλκάνια με στόχο να κερδίσει.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ισπανίας είναι σαφώς ανώτερη από την ΠΓΔΜ στη σύνθεσή της, και αυτή η διαφορά θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της επικείμενης συνάντησης. Η εθνική ομάδα της ΠΓΔΜ δεν μου αρέσει καθόλου στα τρέχοντα προκριματικά, ενώ η ισπανική ομάδα δείχνει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ισπανίας με χάντικαπ -1,75 με απόδοση 1,52.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *