The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαγδεβούργο εναντίον Άιντραχτ

Магдебург-Айнтрахт-01.08

Κύπελλο Γερμανίας – Πρώτος γύρος

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

MDCC-Arena

Μαγδεβούργο

Την περασμένη σεζόν στη Μπουντεσλίγκα 3 η Μαγδεβούργο έπαιξε πολύ χάλια: 1η θέση και 14 βαθμούς στην εφεδρεία. Η ομάδα έπαιξε καλά στην επίθεση – 83 γκολ σε 36 ματς, αλλά δεχόταν τακτικά – 39 γκολ. Ανέβηκαν στην Μπουντεσλίγκα 2, αλλά δεν βλέπω καμία ενίσχυση από άποψη προσωπικού. Ο Ελ Χανκούρι από την Γκρόνινγκεν και ο Γκνάκα από την Έουπεν. Αυτό όμως δεν είναι σοβαρό.

Πώς ξεκίνησε η Μαγδεμβούργο στη Μπουντεσλίγκα 2; Άξια. Παρά την όχι πιο δυνατή ενδεκάδα, η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να νικήσει την Καρλσρούη. Αλλά έχασε και μια φορά – από τη Φορτούνα. Σημειώνω ότι τα προβλήματα στην άμυνα δεν έχουν εξαφανιστεί. Η ομάδα δέχθηκε 2 γκολ και στα δύο ματς. Επίσης έχασε πολλά και στα φιλικά – από την Kambur 2 φορές, από τη Victoria Berlin – 1, και η Ουνιόν Βερολίνου, εκπρόσωπος της Μπουντεσλίγκα 1, συνέτριψε πλήρως τη Μαγδεβούργο – 4:1. Ναι, πιθανότατα, η Μαγδεμβούργο δεν θα εγκαταλείψει το παιχνίδι στην επίθεση, και ενδεχομένως να σκοράρει. Πώς όμως να συγκρατήσει την επίθεση της Άιντραχτ; Είναι τελείως διαφορετικό επίπεδο.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σε αυτή την περίπτωση περιμένω τουλάχιστον 2 γκολ από την Άιντραχτ. Τι έχει αλλάξει για αυτούς το καλοκαίρι; Δεν υπάρχουν σοβαρές απώλειες. Ναι, ο Hinteregger. Όμως, παρά το παραγωγικό του παιχνίδι στον δεύτερο όροφο, δεν είναι ακόμα για επίθεση. Δεν υπάρχουν απώλειες στην επιθετική γραμμή. Αντίθετα, αγοράστηκε ο Αλάριο από την Μπάγερ και ο Γκέτσε από την PSV. Ποιοτική ενίσχυση. Πώς έπαιξε η ομάδα στα φιλικά; Το ξεκίνημα δεν ήταν πολύ καλό: μια ελάχιστη νίκη επί της Άσαφενμπουργκ και μια ισοπαλία με τη ΛΑΣΚ. Όμως στα πρόσφατα ματς η απόδοση ήταν υψηλή. Πρώτα κέρδισαν την Τορίνο – 3:1, μετά την Αυστριακή Waldorf – 5:0.

Πρόβλεψη

Είμαι σίγουρος ότι η Μαγδεμβούργο που δέχεται σταθερά 2 γκολ από ομάδες Β´ κατηγορίας, δεν θα μπορέσει να παίξει αξιόπιστα στην άμυνα και με μια από τις λαμπερές επιθέσεις της Β1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: προσωπικό σύνολο της Άιντραχτ είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *