The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Ρόμα

Milan-Roma-07.05

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 7 Μαΐου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Το πρόγραμμα του 35ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας θα ολοκληρώσει η αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν και Ρόμα, δύο ομάδες που δεν έχουν χάσει το κίνητρό τους για το εγγύς μέλλον. Η Μίλαν αγωνίζεται για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League, ενώ η Ρόμα προσπαθεί να διατηρήσει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη.

Μικρή πτώση

Η Μίλαν σε πέντε τελευταίους αγώνες κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, αυτό συνέβη στις 9 Απριλίου στο ματς με την Παλέρμο. Εκτός από αυτή τη νίκη καταγράφηκαν ισοπαλίες εναντίον Πεσκάρα, Ίντερ και Κροτόνε, και η εντός έδρας ήττα από την Έμπολι. Η τρέχουσα περίοδος είναι ίσως η πιο αδύναμη στη σεζόν της Μίλαν, αντί να δουλέψουν πολύ δυνατά μερικά παιχνίδια με τα αουτσάιντερ, οι «κόκκινο-μαύροι» έχασαν πολλούς πόντους και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς Ευρωπαϊκά κύπελλα για την επόμενη σεζόν.

Ρωμαϊκή αποτυχία

Ενώ η Ρόμα δεν έχει καμία ύφεση, απλώς ένας αποτυχημένος αγώνας ενάντια σε έναν ισχυρό αντίπαλο, δηλαδή Λάτσιο. Στον πίνακα οι «λύκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της Ρόμα είναι 75 πόντοι και εννέα μονάδες διαφορά από την Γιουβέντους. Να αγωνιστεί για το Scudetto σίγουρα δε θα μπορέσει, αλλά από κάτω πιέζει η Νάπολι, η οποία επίσης θα ήθελε να μπει στην ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ άμεσα. Εκτός έδρας η Ρόμα αυτή τη σεζόν έπαιξε 17 παιχνίδια, όπου σημείωσε 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα ταξιδεύει στο Μιλάνο για να κερδίσει, μια άλλη απώλεια βαθμών στη Σέριε A θα φέρει την απώλεια της δεύτερης θέσης και απευθείας εισιτήριου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός έδρας οι Ρωμαίοι παίζουν πολύ καλά, το κίνητρο της ομάδας είναι στο υψηλότερο επίπεδο, οπότε οι «λύκοι» έχουν όλες τις δυνατότητες να αγωνιστούν στο επερχόμενο παιχνίδι για τη νίκη. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρόμα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *