The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Παλέρμο

Milan-Palermo-09.04

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 9 Απριλίου, 4:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθούν κεντρικοί αγώνες του 31ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας. Ένας από αυτούς θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μίλαν και Παλέρμο. Κάθε ομάδα έχει το δικό της κίνητρο: η Μίλαν παλεύει για την πρόκριση στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, ενώ οι Σικελοί με τις τελευταίες δυνάμεις αγωνίζονται να διατηρήσουν τη θέση τους στην ελίτ του ιταλικού πρωταθλήματος.

Δεν έχουν κερδίσει την Πεσκάρα

Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Ιταλίας η Μίλαν δεν κατάφερε να κερδίσει την Πεσκάρα στην έδρα του αντιπάλου και έχει περιπλέξει σημαντικά τη ζωή της. Αυτή τη στιγμή οι «κόκκινο-μαύροι» βρίσκονται στην έβδομη θέση του πίνακα, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 54 πόντοι και μόνο μία μονάδα διαφορά από την έκτη θέση, η οποία σίγουρα θα γίνει του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ακριβώς σ’ αυτή την έκτη θέση βρίσκεται ο κύριος εχθρός της Μίλαν η Ίντερ.

Αουτσάιντερ

Με τη σειρά της η Παλέρμο μετά από 30 γύρους βρίσκεται στη 19η θέση στον πίνακα της Σέριε A, δηλαδή στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Σικελοί είναι 7 μονάδες πίσω από τη σωτήρια 17η θέση, όπου βρίσκεται η Έμπολι, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχουν μείνει μόλις 8 γύροι. Εκτός έδρας η Παλέρμο στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα Ιταλίας έχει παίξει 15 αγώνες, όπου σημείωσε δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν στον τελευταίο γύρο της Σέριε A έχει σκοντάφτει στο ματς με την Πεσκάρα. Στο ματς με την Παλέρμο ένα τέτοιο σφάλμα μπορεί να κοστίσει στην ομάδα του Montella τη θέση στο Europa League. Η Μίλαν από κάθε άποψη είναι ισχυρότερη από την Παλέρμο, και σ’ αυτή την κατάσταση δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι «κόκκινο-μαύροι» θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μίλαν  με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *