The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Λάτσιο

Lazio-Milan-13.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχος με απόδοση 1,86

Η Μίλαν έχει καταστροφικά προβλήματα με τη σύνθεση πριν τον αγώνα εναντίον Λάτσιο. Στο παιχνίδι εναντίον Ρωμαίων στους φιλοξενούμενους δεν θα βοηθήσουν οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες. Και αν ο ηγέτης των ερυθρόμαυρων ο Montolivo τραυματίστηκε αρκετό καιρό πριν, όλες οι άλλες απώλειες σημειώθηκαν κυριολεκτικά κατά την τελευταία εβδομάδα.

Στην αρχή τραυματίστηκε  ο κύριος αμυντικός Mattia De Sciglio. Αντικαταστάθηκε από τον Antonelli, ο οποίος αμέσως επίσης τραυματίστηκε. Χωρίς το Montolivo ο ηγέτης της Μίλαν στη μεσαία γραμμή έγινε ο Bonaventura, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε πρόσφατα. Τέλος η Μίλαν σε πολύ δύσκολο παιχνίδι κέρδισε την Μπολόνια, αλλά ήταν μια πύρρειος νίκη. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αποβλήθηκε ο κύριος κεντρικός αμυντικός Paletta και ο κύριος μέσος Kucka. Πάνω από όλα τα δεινά στον ίδιο αγώνα τραυματίστηκε ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός Romagnoli. Όλοι αυτοί οι παίκτες (εκτός του Antonelli) είναι σιδερένιοι παίκτες της βάσης. Συνολικά αποδεικνύεται ότι οι έξι βασικοί παίκτες της Μίλαν δεν θα παίξουν σε αυτό το ματς.

Ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση είναι με την άμυνα. Αυτή τη σεζόν στη Μίλαν έπαιζε διαρκώς τετράδα των βασικών αμυντικών: Abate-Romagnoli-Paletta-Mattia De Sciglio. Αυτοί οι παίκτες σχεδόν πάντα έπαιζαν σ’ αυτό το συνδυασμό και η αποχώρηση έστω έναν από αυτούς δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Και εδώ από τους τέσσερις έχουμε μόνο τον Abate. Θα μπορούσε να βοηθήσει ο Antonelli, αλλά είναι επίσης τραυματισμένος. Η κατάσταση επιδεινώνεται λόγω αποβολής τους Kucka, μέσου, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει θεωρητικά στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές, λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με την Λάτσιο η Μίλαν θα πρέπει να δημιουργήσει μια εντελώς νέα γραμμή άμυνας. Είναι σαφές ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολα να ρυθμιστεί η άμυνα αυτές τις μέρες, και η Μίλαν σίγουρα θα χάσει όχι ένα γκολ από τους Ρωμαίους.

Η αγωνιστική κατάσταση των Μιλανέζων είναι επίσης πολύ κακή. Εάν δεν υπήρχε απολύτως υπέροχη και θαυμάσια νίκη με εννέα παίκτες επί της Μπολόνια, θα μπορούσαμε με ασφάλεια να πούμε ότι η Μίλαν είναι σε κρίση. Πριν από το παιχνίδι με την Μπολόνια οι Μιλανέζοι έχασαν 4 παιχνίδια στη σειρά (συμπεριλαμβανομένου παιχνιδιού του κυπέλλου με την Γιουβέντους). Στο πρωτάθλημα στα τελευταία 8 παιχνίδια σημειώθηκαν μόνο 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σε σχεδόν όλα αυτά τα παιχνίδια η Μίλαν έπαιζε στη βέλτιστη σύνθεση, τι θα συμβεί τώρα, όταν η ομάδα έχασε σχεδόν όλους τους κύριους αμυντικούς και μέσους;

Αξίζει επίσης να προσθέσουμε ότι το παιχνίδι με τους Ρωμαίους θα είναι για τη Μίλαν τρίτο στη εβδομάδα. Οι παίκτες είναι σαφώς κουρασμένοι μετά τις τελευταίες βαριές μάχες.

Ενώ η Λάτσιο έπαιξε το τελευταίο της παιχνίδι στις 5 Φεβρουαρίου και περισσότερο από μία εβδομάδα ειρηνικά και συστηματικά προετοιμαζόταν για τη συνάντηση με την Μίλαν. Σε εκείνο το παιχνίδι με την Πεσκάρα οι Ρωμαίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Η ομάδα έδειξε ότι ήταν σε καλή φόρμα, έχοντας σκοράρει 6 γκολ εκτός έδρας! Η Λάτσιο δεν έχει προβλήματα στελέχωσης. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι στη μάχιμη γραμμή. Εντός έδρας σε αυτή τη σεζόν οι Ρωμαίοι παίζουν καλά: 8 νίκες σε 12 αγώνες.

Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι σε αυτή την κατάσταση οι πιθανότητες της Μίλαν ακόμη και για μια ισοπαλία, είναι πολύ μικρές.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *