The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μονακό

ManchesterCity-Monaco-22.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ένας εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρησης μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό. Το πρώτο παιχνίδι αυτής της αντιπαράθεσης θα διεξαχθεί στο Έτιχαντ στο Μάντσεστερ, το δεύτερο – στο Μονακό. Οι εταιρείες στοιχημάτων στην πρώτη συνάντηση θεωρούν τους “αετούς” ξεκάθαρο φαβορί, σε γενικές γραμμές με τη θέση αυτή μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε τη Μονακό, αυτή η ομάδα είναι σε εκπληκτική φόρμα και παίζει εξαιρετικά εκτός έδρας.

Τυχαίνουν και  ισοπαλίες

Το περασμένο Σάββατο η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε στο Κύπελλο Αγγλίας τον αγώνα με τη Χάντερσφιλντ εκτός έδρας. Η γηπεδούχος ομάδα στον αγώνα αυτό έδωσε πραγματική μάχη στους “αετούς”, στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία 0:0. Πριν από αυτή την ισοπαλία η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, νικημένες ομάδες ήταν Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ, Σουόνσι και Μπόρνμουθ.

Έχασαν βαθμούς

Ενώ η Μονακό την περασμένη Παρασκευή έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στην Μπάστια και δεν μπόρεσε να νικήσει τους Κορσικανούς, το αποτέλεσμα της συνάντησης – ισοπαλία 1:1. Πριν από αυτή την ισοπαλία η Μονακό εντός έδρας κέρδισε στη Λιγκ 1 τη Νις, Μονπελιέ και Μετς. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας η Μονακό βρίσκεται στην πρώτη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τη Νις. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Λιγκ 1 της τρέχουσας σεζόν οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έπαιξαν 13 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει πολύ καλά εντός έδρας, αλλά η Μονακό είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος, που εκτός έδρας παίζει σχεδόν καλύτερα απ’ όλους στη Γαλλία, οπότε ακόμη και αν η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, το πολύ ένα γκολ. Το στοίχημα στους φιλοξενούμενοι σε αυτό το ζευγάρι είναι πολύ λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *