The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Τότεναμ

ManchesterCity-Tottenham-21.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Ο κεντρικός ματς του 22ου γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι ο αγώνας μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ. Δύο μαχητής για τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξουν μεταξύ τους. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτή την αντιπαράθεση προτιμούν τους «αετούς», αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα «σπιρούνια» τώρα είναι σε καλή κατάσταση, επιπλέον, η ομάδα του Pochettino γνωρίζει πολύ καλά πώς να παίξει σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Δύο ήττες

Τον τελευταίο καιρό η ΜΣ έχασε δύο φορές, και τις δύο φορές από τους άμεσους αντιπάλους της. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι “αετοί” εκτός έδρας ήταν ασθενέστεροι από τη Λίβερπουλ, χάνοντας από τους «πελεκάνους» με σκορ 0:1, και στη συνέχεια, επίσης, στο Λίβερπουλ, αλλά πλέον στο “Goodison” η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχασε από την Έβερτον με σκορ 0:4. Τώρα στο ενεργητικό της ΜΣ είναι 42 βαθμοί και η 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Η Τότεναμ σε τρεις τελευταίους αγώνες ποτέ δεν έχασε στόχους. Τα “σπερς” έχουν ξεχάσει πότε έχαναν, στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν σημειωθεί μόνο νίκες πάνω στη Σαουθάμπτον, Γουότφορντ, Τσέλσι, Άστον Βίλα και Γουέστ Μπρομ. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας της σεζόν 2016-17 η Τότεναμ έπαιξε 10 παιχνίδια, όπου σημείωσε 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 18-9. Υπάρχει μια αίσθηση ότι οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν τα “σπιρούνια” στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να επανορθώσει την “ενοχή” μπροστά στους οπαδούς της για την τελευταία εντός έδρας ήττα από την Έβερτον με την εντός έδρας νίκη πάνω στη Τότεναμ, αλλά αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, επειδή τα “σπιρούνια” τώρα βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η ΜΣ για την Τότεναμ έχει γίνει πολύ βολικός αντίπαλος, που φαίνεται καθαρά από τα στατιστικά στοιχεία των προσωπικών συναντήσεων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *